27 Август, 2017 21:21 1 408 0

Ремонтират VIP залите на летище „София”

  • летище-
  • софия-
  • vip-
  • ремонт

Търговската и правителствената VIP зали на летище „София” ще бъдат изцяло обновени. Причината е предстоящото председателство на България на Съвета на Европейския Съюз през първото полугодие на 2018 г. Обществената поръчка, обявена от правителството, включва претапициране на мебелите и поставяне на бариери с цел невъзможността от атаки с автомобили във VIP зоната. Предвидената за ремонта сума е 37 000 лв. без ДДС, а срокът на изпълнение на първата част от заданието е 25 дни. Вторият етап включва реновиране, байцване, лакиране на дървени части и рамки и претапициране на кожените мебели в централната зала на VIP зоната. Ремонтът там трябва да приключи за 65 дни. Ремонтните дейности и на двата етапа е с гаранция 2 години.

Националната служба за охрана също така иска да бъдат укрепени подстъпите към VIP-а. За целта ще бъдат монтирани бариери „тежък тип”. Цената им е 69 000 лв. без ДДС. Монтирането им трябва да се извърши до два месеца след подписването на договора с фирмата изпълнител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА