Last news in Fakti

29 Август, 2017 14:11 2 416 0

Уникален офис „кацна” под мост (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • офис-
  • мост-
  • дизайн-
  • валенсия

Дизайнер, който живее и работи във Валенсия, реши да си направи офис на необичайно място – под мост. Оказва се, че за него шумът от преминаващите по съоръжението коли е далеч по-приемлив, отколкото хорската глъчка. Държи в тайна точното местоположение на необичайното си работно място и се надява скоро то да не бъде разкрито.

Офисът на Фернандо Абеланс е направен от дървена плоскост, която играе ролята на бюро, стол и няколко етажерки. Малкото на брой мебели са прикрепени към бетонната основа на моста, поради което създават впечатление, че офисът виси във въздуха. Той се намира на около 5 метра над земята, което е принудило дизайнера да изработи съоръжение, за да може да достигне до работното си място. То представлява специална платформа, която се движи по метални релси. В статично положение платформата играе роля на под и дори на легло.

Фернандо признава, че това тайно място му напомня за детството му, когато се е крил под масата или в шкафа. Ето как дизайнерът успява да се добере до необичайното си работно място:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА