28 Ноември, 2017 06:21 6 041 8

Как от една малка стая правят две (СНИМКИ)

  • стая-
  • дизайн-
  • архитектура

За съжаление, днешната реалност е такава, че на повечето семейства им се налага да си купуват по-малки жилища. В резултат, площта никога не достига и винаги си казват: „Ако можеше да има още една стая”. Специалисти обаче са се опитали да намерят решение и на този проблем. Те са си направили експеримент, който е дал положителни резултати. Разделили са една не голяма стая на две. В едната част са поставили подиум. Долната част са пригодили за съхранение на вещи, а върху горната са разположили бюро и стол.

От другата страна на стаята са поставили легло.

По този начин стаята е била своеобразно разделена на две.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3395

    22 0 Отговор
    Все си е 1 стая
  • 2 тони

    21 3 Отговор
    виждам място и за душкабина. Има и едно кътче за тъщата..
    каква тъпотия само
  • 3 Българин

    20 2 Отговор
    С малко повече мерак може да стане и мезонет с два балкона !
  • 4 гост

    9 1 Отговор
    Наскоро един познат си купи апартамент 50кв, който имал 5 стаи, ама ей такива. Ако сложи и някоя играчка на мястото на спалнята, за да се получи и детска стая, може и 3в1 да стане.
  • 5 Груйо

    7 0 Отговор
    Не струва! В Япония гледах по летищата някакви чемеджета като в моргата. Само колкото да легнеш да се наспиш ако въобще може да се спи в такова нещо, защото ако имаш клаустрофобия направо ще полудееш. Да не говорим, че трябва да има и вентилация, защото в такъв обем въздухът ще ти свърши за не много време!
  • 6 Бай Хой

    11 0 Отговор
    Продавам едностаен, преустроен в четиристаен. Моля купувача да е с IQ по-малък от 76, за да си разбира със съседите.
  • 7 мамо аз съм пилот

    4 1 Отговор
    опитват се да открият топлата вода, а тя е отдавна открита. Американците ползват гардероби, в които леглото се прибира като се повдига, а японците изобщо не ползват легла- ядът, а след това си постилат на същото място и спят. Гледах филм за живота на японците и просто се депресирах- няма легла, водата от мивката я позват за пълнене на казанчето на тоалетната, с оглед на пестене, децата спят заедно с родителите, а когато природата си поиска своето и децата са пречка, ползват някакви хотели, приличащи на килии, за да задоволят нагона.
  • 8 Геро

    6 2 Отговор
    И ако котката се завре под това подиумче и направи чишшш?
    Как се чисти после 'тва?