Last news in Fakti

14 Декември, 2017 06:21 15 229 19

Строежите на доктор Енчев предизвикаха вълна от недоволство

  • белащица-
  • енчев-
  • строеж
Строежите на доктор Енчев предизвикаха вълна от недоволство - 1

Тежки клетви и изключително арогантно поведение от страна на д-р Невен Енчев към репортер на „Господари на ефира” след тяхното разследване. Здравният мениджър предупреди, че той е отворил първата частна онкологична болница в България, а един ден може да се наложи репортера да ползва услугите му, съобщава trafficnews.bg.

Д-р Енчев е входирал в деловодството на Община „Родопи” поредната промяна на инвестиционните си намерения относно строежите, които извършва в района на Белащица. След неуспешния опит да вдигне хотелски комплекс, а след това и сапунена фабрика, с прилежащ хотел към нея, д-р Енчев се е върнал към първоначалния проект – цех за био сладка, конфитюри и масла.

Интересна подробност е, че за въпросния цех за сладка не е необходимо да се издава строително разрешение, тъй като има всички документи за изграждането му.

Строежите на доктор Енчев предизвикаха вълна от недоволство

По време на извънредната сесията кметът в кратко резюме разви теорията, че общинската администрация и той, търсят единствено правдата и няма специално отношение към никого. Проверките към съседите на д-р Енчев били след негова жалба в РДНСК, която задължава кмета да направи проверка. За 2 години имало само една жалба за шум от страна съседите. От администрацията обаче не можели да замерят шум и те сигнализирали на РЗИ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Арогантност

    139 4 Отговор
    И докторът може да стане пациент и нищо няма да го спаси

    Коментиран от #9, #11

  • 2 некойси

    107 6 Отговор
    Поредния дерибей, покровителстван от узурпираната власт.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ники

    89 3 Отговор
    Изродска държава, щом и лекарите са вече мутри, или мутрите станаха лекари....спасение няма
  • 5 Именно

    58 3 Отговор
    "...а след това и сапунена фабрика, с прилежащ хотел към нея, д-р Енчев се е върнал към първоначалния проект – цех за био сладка, конфитюри и масла."
    Всичко това ли става от човешка лой и кожа?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Журналист

    54 0 Отговор
    Добре ,че са журналистите иначе всичко щеше да се покрие пак.
  • 8 наглост

    44 0 Отговор
    Къде се е чуло и видяло производсто и жилища да граничат едно до друго. Да ама не , за великия доктор може!
  • 9 Ядеитн

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Арогантност":

    Ша го отърват неговите мишоци. Наплашил ги е добре и ги държи в таралежови ръкавици. Един пловдивски младеж - далечна род а- е бачкал за него и ми е ревал че нема лабаво. Браво! Тъй са управлява голем бизнес.
  • 10 Гост

    9 45 Отговор
    Той поне се опитва да прави нещо.(Хотели; сладка; болници; каквото и да е. Все хубави неща.) Макар и да се опитват да му пречат.
    То може ли да направиш нещо в тая държава без някакви завистливи дребни душички да ти пречат....
    Аман от злоба.
    Успех на д-р Енчев.

    Коментиран от #14

  • 11 DR DRE

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Арогантност":

    А може да стане и жертва от страна на разбеснели се роднини на пациент - яяя то в статистиките пълно с такива случаи бе
  • 12 onq s konq

    17 2 Отговор
    Хотел, цех за сапун, цех за конфитюр ... тоз "доктор" знае ли какво иска ?!
  • 13 Ники

    12 9 Отговор
    И къде е проблема ? да си строи човека в някакво село ... !!! В София в момента се строят сигурно 1000 сгради ... с големи изкопи и не не са в некое забутано село с 5 ма комшии а са на метри от други сгради фрашкани с хора буквално хиляди ... шум до сега не съм чул някой да е мерил ... Молове се вдигнаха МОЛ СОФИЯ Е ДО 3 големи блока. Почти залепен Строй се 2-3 4 години Дупка железа камиони шум отврат ? ма те са хиляди такива ... Как решихте че някав тъп доктор с някав умрял парцел в някакво забутано село копнал 5 пъти с багерчето и стана сензация ??? Ако мене някои на собствената ми земя за която си чупя нервите да сменям статути и т.н. дойде да ми се бърка с шамари ще го изпратя и вие сигурно също ... Само да ви кажа аз едно нещо .. Телевизиите особено БТВ И НОВА са средство за манипулиране на общественото мнение ... На какво основание се бутат при Енчев , че къде къде по страшни неща има за разследване от това .. ма за всичко си има идея ... Аз си спомням правех един ремонт ... и по случайност на горните етажи имаше малки деца бебета и яко скандали ... И на въпроса ми как точно по дяволите да направя ремонт като сутрин е рано на обяд и следобед децата спят през нощта не може ...Седеха и ме гледаха тъпо всичките щото няма кога все е неудобно никой не иска да чува къртача и да не си чува телевизора ... ама това е положението няма как ... на всички ни се случва да сме и от двете страни за това сме общество някакво .. Купих си страхотна къща .. нанесох се д
  • 14 Ззззз

    5 18 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Много си прав. Щеше да е хубаво да се знае всеки от плюещите колко работни места е създал. Какви данъци плаща на държавата и въобще с какво е полезен на България.

    Коментиран от #15, #16

  • 15 gost

    11 4 Отговор

    До коментар #14 от "Ззззз":

    НЕ Е ЗАБУТАНО СЕЛО А БЕВАРЛИХИЛС
  • 16 Зззззз

    5 6 Отговор

    До коментар #14 от "Ззззз":

    Защо толкова минусчета бе хора? Без да се аргументирате. Не ви ли е интересно кой с колко допринася за родината ни? Например този, който сега плюете не е мутра. Не е рекетирал и убил никого. Осигурява работа на много хора и допринася за доста парици да влезнат в държавата. Сигурен съм, че повечето, които го плюят, а и тези които са ми нацъкали минусите внасят мнооооого по-малко от него. Мен наистина ми е интересно цъкащите минуси на колко хора осигуряват работа и съответно доходи.
  • 17 SOS

    10 0 Отговор
    Басейн, ресторан ,сватби,партита, заря до ролунощ -това е вилна зона.
    Болница медлайн която е негова е без нито едно парко място за болните.А за персонала е заворил цялата улица.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ко рече

    13 3 Отговор
    Тоя не съм го чувал
    не познавам някой в Бг.да е изкарал
    толкова пари по честен път за да строи хотели така че колко е допринесъл ги разправяйте на шапката ми.