2 Февруари, 2018 20:56 7 123 5

Продават частен остров

  • остров-
  • продажба-
  • линга

Остров Линга се намира в групата на Шетландски острови. Това са най-северните части на британските острови и са по-близо до Норвегия, отколкото до Шотландия. Цената на имота е само 440 000 USD.

Интересно е да се отбележи, че остров Линга е необитаем от 1934 г. и разположените на него две къщи не са в добро състояние. На Шетландските острови има много строги строителни правила, но бъдещият собственик вече разполага с разрешително за строеж на кей и складови помещения с нови селскостопански сгради. Също така новият собственик ще може да преустрой съществуващите къщи и да построи още една.

В плановете също така влиза и възможността за изграждане на вятърна мелница и монтирането на слънчеви батерии с цел осигуряването на електрическа енергия, както и хранилище за питейна вода.

До острова може да се стигне с лодка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Геогиев

    13 0 Отговор
    Искам да го купя .Къде да кандидатствам за покупката.

    Коментиран от #4

  • 2 фет бойс

    21 4 Отговор
    Шиши вече го купи за сватбен подарък на Боко
  • 3 mediator37

    16 3 Отговор
    Толкова благодатна природа, че едно дърво не виждам да се е хванало и израсло. От друга страна за какво ти е дърво, като там даже слънце не пече и сянка не ти трябва.
    Освен трева и да си гледаш десетина овчици и две козички за любовници, с дебела вълна да не настиват от ураганния вятър, друго не може да се случва на този остров. Е, при такъв вятър няма да имаш пърхот, като варненци- икономии от хед енд шолдърс.
  • 4 pompev

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Иван Геогиев":

    За какво ти е?Те си продават боклуците.По добре си купи апартаменти в центъра на София,ако ги имаш излишни
  • 5 onq s konq

    2 1 Отговор
    Стигало се с лодка до острова но не пише ОТ КЪДЕ