8 Февруари, 2018 18:43 4 181 1

Арабски инвестиции в малко познати държави

  • киргизстан-
  • инвестиции-
  • чужденци-
  • проект

Безспорно географското местоположение играе ключова роля за инвестиционния интерес в сферата на недвижимите имоти. За Европа това са столици като Париж и Лондон. В Америка акцентът е върху крайбрежните курорти на САЩ. Азия, като най-динамично развиващ се пазар, привлича инвеститори в Сингапур, Хонг Конг и Обединените арабски емирства. Съществуват обаче и редица други места с огромен потенциал за развитие. Една такава държава е Киргизстан. Потенциалът й е свързан основно със зимния туризъм. Местната перла в сектора е курорта „Каракол”. Той е известен далеч извън пределите на държавата и привлича на година хиляди туристи.

Доказателство за арабския интерес към региона е инвестицията в новия проект SkiParadise, който ще включва модерен хотел и 25 екологични дървени къщички в алпийски стил. Комплексът ще разполага с необходимата инфраструктура като ресторанти, басейни, пързалка и други.

Макар проектът да е в етап на строеж вече са реализирани първите продажби. Сред купувачите е и старши вицепрезидентът на инвестиционната компания от Обединените арабски емирства Agthia Group Али Ал Фахим.Той вече е купил една от луксозните вили, която е в етап на строеж.

Клиентите, решили сега да придобият имот в новия курортен комплекс, могат да се възползват от услугите на архитект и да направят вътрешното разпределение на помещенията и обзавеждането на новия си имот по свои вкус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    1 0 Отговор
    В гр.Пазарджик имало един арабин, който инвестира ... мисля че до тук е изкупил половината град, с благословията на сегашния кмет може да изкупи и другата половина, не съм сигурен чия собсвтвеност ще бъде.