14 Февруари, 2018 15:21 4 512 1

Ръст на новите фирми участници в Българска строителна седмица

  • иец-
  • изложение-
  • строителство

В насоченото към енергийната ефективност, екологичност и функционалност изложение, се включва Асоциацията на професионалните озеленители в България

Ръст на новите фирми участници в Българска строителна седмица - 1

Строителството се нуждае от своя дом. Платформа, която предлага правилните решения за бизнеса и рационалните идеи за жилището. От 7 до 10 март, ще се проведе 18-ото поредно издание на утвърдилото се и единствено пролетно изложение за строителство у нас за 2018 г.– Българска строителна седмица.

Изложението ще се проведе в Интер Експо Център. Месец преди началото му организаторите отчитат, че новите фирми участници ще бъдат 55. По този начин се затвърждава тенденцията за положителен растеж на изложението Българска строителна седмица. Миналогодишното издание отчете ръст при участващите фирми и заетите площи от над 45%. Провеждайки се паралелно с изложение Секюрити експо, Българска строителна седмица привлече вниманието на повече от 8500 бизнес посетители и крайни клиенти.

Груповият щанд на професионалните озеленители

Насочен към енергийната ефективност, екологичността и функционалното строителство, от тази година изложението се превръща и в основна „спирка“ за професионалните озеленители. С групов щанд на Българска строителна седмица се включва Асоциацията на професионалните озеленители в България.

Те ще насочат вниманието на присъстващите към изграждането, оформянето и поддържането на озеленените площи и значението на използване на качествени и сертифицирани продукти. Компаниите от бранша ще представят многобройни продукти и професионални практики, свързани с проектирането и създаването на зелени площи от разнообразен характер, сред които японски и покривни градини, вертикално озеленяване в интериора и екстериора, доставянето и засаждането на едроразмерна растителност, както и противоерозни техники.

Нискоенергийни къщи

Затвърждавайки репутацията си на изложение, което обединява екологичните практики, Българска строителна седмица ще предложи на присъстващите разнообразни решения за създаване на нискоенергиен и щадящ природата дом. Акцент на Коникс Хоум ще бъде SIP технология със структурни изолационни панели и скелетно гредова конструкция с изолация от минерална вата във връзка с технологиите за изграждане на нискоенергийни къщи с конструкция от дърво. Посетителите ще открият на щанда на И-Диал екологичните решения на Биодом-Европа за био къщи, изградени от естествени материали, без влагане на синтетични материали.

За всички 18 години от своето създаване Българска строителна седмица се превърна в истински „дом за строителството“. Защото изложението създава реална платформа за развитие на бизнеса, осъществяване на контакти и предлага богат избор от продукти. Това е мястото, в което новите високотехнологични и иновативни продукти отново ще докажат предимствата и качествата си от 7 до 10 март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.