Last news in Fakti

18 Февруари, 2018 14:21 4 479 2

Продават къща от известен филм (СНИМКИ)

  • къща-
  • италия-
  • филм-
  • продажба

Вила „Алберджони”, в която се развива голяма част от действието на номинирания за няколко Оскара филм Call Me by Your Name, се продава срещу 2.7 млн. USD. Имотът се намира в Ломбардия (Италия) и е построен през XVI в. Първоначално е бил крепост, а днес – уютна къща с 14 спални и 7 бани.

Режисьорът на Call Me by Your Name Лука Гуаданиньо, е възнамерявал да купи Вила „Алберджони”, докато е снимал в нея филма.

Къщата се продава необзаведена, въпреки че част от античните мебели ще останат. Особеното на имота е богатата украса, като например тази над входната врата, в която са издълбани рози и са изрисувани стенописи от XVI в.

Къщи от известни филми се продават и в други държави. Цената им е доста над средната за подобни имоти в региона, в който се намират. Причината е, че те се водят къщи „с история”, обясняват анализатори. Интерес към тях обаче проявяват малцина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.