Last news in Fakti

5 Февруари, 2012 18:17 4 717 5

Курникова направи отстъпка от 2 млн. USD

  • курникова-
  • тенис-
  • къща-
  • маями бийч

Анна Курникова успя да продаде имението си в Маями Бийч. Първоначалната сума, която руската тенисистка е искала за имота, е била 9.4 млн. USD. В крайна сметка до сделка се стига на ниво 7.4 млн. USD. Въпреки, че е продала имота с 2 млн. USD по-малко от желаното, Курникова е на печалба, тъй като е купила имението през 2002 г. за 5 млн. USD.

Къщата в Маями Бийч е с разгъната застроена площ от 600 кв.м. Разполага със седем спални и голяма дневна. Имотът разполага с басейн и SPA център, лятна кухня и закрита развлекателна зала. В съседно има двуетажна къща за гости.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 впечатлен

    0 1 Отговор
    Колко мило,впечатляващо и прилягащо име -
    Анна К.р...ова!
  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    strashna madama i strashna terikatka.bravo na maceto.
  • 3 Настроение-пиздёвое

    0 0 Отговор
    "К.р" на руски е петел и често се заменя от жените, за да обозначат нещо като "неставащо", недобро или тежко, трудно за свършване, вместо да се употреби х...й. "Блин", макар и с друго значение, е вместо "бл.д", отново за да не звучи нецензурно. Хубава женска...
  • 4 Николай

    1 1 Отговор
    Още един пример, че инвестицията в имот по правило е Печеливша.
  • 5 karni

    1 1 Отговор
    Още един пример,че инвестиционната култура на българина е под всяква критика. Кажи му апартамент и той си мисли че е хванал господ за шлифера.
    Ако сметнеш инфлацията за 10 година ще видиш, че е на нула минус разходите.
    Да не говорим от пропуснатите ползи ако се е инвестирало например в акции, злато, сребро на които цените се увеличиха в пъти.
    Ма толкова си знае матряла