28 Май, 2018 12:12 3 772 4

Свидетел срещу Цв. Василев разпродава имоти

  • имот-
  • самораново-
  • рапродажба

Порутени сгради, които са част от бившия Санаториум за психично болни хора над дупнишкото село Самораново, разпродава ключов свидетел срещу шефа на фалиралата КТБ Цветан Василев. Имотът, който като държавна собственост е под юрисдикцията на областната управа в Кюстендил, преди няколко години е продаден на Бисер Лазов от Кюстендил, който е братовчед на емблематичните босове на ВИС Васил и Георги Илиеви. Той купил само сградите, за които има отстъпено право на строеж. На дърво до входа на санаториума има обява, че имотът се продава.

„Продаваме за 200 000 EUR само сградите, на които има право на строеж. Оказа се, че дворът от 5 дка е собственост на Горското в Дупница. Подали сме документи в Министерството на земеделието и горите да узаконят прилежащия терен към сградите”, заяви Вероника Лазова, пред Struma.bg.

Сградите на някогашния санаториум приличат на зловещ декор на призрачен град. Покривът на централната сграда се е сринал до втория етаж. Останали са само страничните стени, които са иззидани от гранит. Навсякъде е обрасло в тръни и трева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4О4О

    3 3 Отговор
    Аре бе нема ли Цецо и приятелчетата му да ги закопчаят най-накрая бе
  • 2 Георги

    2 4 Отговор
    А Василев живот си живее! И си продължава.
  • 3 Андрей

    1 3 Отговор
    Далаверите на Василев продължават дистанционно и от Сърбия.
  • 4 Ники

    2 1 Отговор
    Дали пък не е някоя схема за укриване на пари на Цецко?