Last news in Fakti

29 Май, 2018 09:59 16 878

В леглото с американец

  • легло-
  • матрак-
  • сън
В леглото с американец - 1

Американците са нация, на която всички се възхищаваме. Заради борбения дух, „неограничените възможности“ и Статуята на Свободата, символизираща в пряк и в преносен смисъл стремежа към независимост.

Замисляли ли сме се обаче какво стои зад успеха им. Малцина ще се сетят, че всъщност тайнството на успешния начин на живот се крие в… леглото.

В леглото с американец

Все повече известни личности, доказани бизнес лидери и световни спортни знаменитости споделят за строгия си режим на сън, като не крият, че не правят компромис с почивката в леглото. Изследвания на редица учени са доказали, че сънят е времето, в което наистина тялото ни отпочива, а имунната система се възстановява.

Не отдавна дори най-успешната тенис рекордьорка Серина Уилямс, разказа за задължителния режим на интензивни тренировки, в комбинация с пълноценен сън, на който дължи резултатите на корта.

Американците се грижат изключително много за почивката си вечер. Те са и държавата, в която хората инвестират много в спалнята и матрака. Традиционната американска спалня е пищна, в центъра й е негово величество леглото; матракът е висок (над 30 см) и задължително осигурява нужния комфорт на притежателя му.

У нас веригата за матраци, в които можете да намерите американския комфорт в леглото е Happy Dreams. Веригата магазини е ексклузивен представител на ръчно изработените луксозни матраци Stearns &Foster . Те се отличават с разточителен разкош и кашмирено докосване за хора, които са готови да инвестират в цялостното усещане.

Американският гигант Sealy предлага в България уникална хибридна технология, в която съчетава бонел с мемори пяна и охлаждащ гел. Марката е номер 1 на американския пазар, а в света на всеки 9 секунди някой избира матрак Sealy.

Разработени по технология на NASA, матраците Tempur предоставят несравнимо усещане за безтегловност и гарантират истинската пълноценна почивка. Уникалният #Tempur материал се приспособява към извивките на тялото, като освобождава напрежението и абсорбира движението. Не само ще се въртите по-малко през нощта, но и няма да усещате движенията на партньора ви.

Качествени материали, безукорна изработка и разкошен дизайн - американските матраци Epicrest ще ви пренасят в страната на неограничените възможност всяка вечер още със затварянето на очите.

Може да се насладите на моделите на 4-те марки в магазините на Happy Dreams в София и да разширите представите си за удобство и наслада от спокоен дълбок и зареждащ сън в рамките на Месеца на Американските матраци: The Possible Dream. happydreams.bg


Платена публикация

Свързани новини