2 Август, 2018 09:21 8 652 2

Новият дом на Роналдо

  • роналдо

След като вече е част от тима на италианския Ювентус, Кристано Роналдо се премести да живее с цялото си семейство в центъра на Торино. От луксозната си къща той има живописен изглед към града. Имотът има естествена ограда от дървета и растителност, които ще държат далеч папараците. Също така къщата е строго пазена от жива охрана и с ограничен достъп.

Имотът е на три етажа. Разгънатата му застроена площ е 1000 кв.м. Разполага с 8 спални, басейн, два тайни входа, фитнес, солариум и редица други екстри. Дефакто имотът представлява две къщи, които са свързани помежду си. В едната ще живее Роналдо и семейството му, а другата ще е за гости.

Що се отнася до къщата на футболната звезда в модерното предградие „Ла Финка” на Мадрид, то тя е обявена за продан. Какво ще стане с бизнеса с недвижими имоти в Испания, Роналдо все още не е наясно дали ще се раздели с него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    8 13 Отговор
    Този женствен футболист , преди го бърках постоянно с мъжествени я! Той ако не си купи , фрашкан е с мангизи!

    Коментиран от #2

  • 2 Янко кура ми янко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ежко бежко":

    Така е брат. много вярно прав си...!