14 Август, 2018 06:21 6 782 7

Отново продават имението на Лиз Тейлър

  • тейлър-
  • имение-
  • лос анжелис-
  • продажба

След близо 21 години бившето имение на холивудската звезда Елизабет Тейлър, което се намира в Бевърли Хилс, отново е на пазара. Цената за къщата с площ 720 кв.м е 15.9 млн. USD. Построена е през 1953 г. Визията е дело на арх. Джордж Маклин. Разполага със 6 спални и 7 бани. Тейлър е живяла в имота през 50-те години на миналия век с втория си съпруг – британският актьор Майкъл Уайдингъм и двамата си сина Майкъл и Кристоф. През 1957 г. след развода с Майкъл, Лиз напуска къщата.

От имота, разположен на площ от 2 хектара, се разкрива невероятна гледка към центъра на Лос Анжелис и Тихия океан. Според слухове Лиз и съпругът й влезли тайно на територията на имението и като го видели решили да го купят. Сегашният собственик е придобил къщата през 1997 г. за сумата от 2 млн. USD, като не му се е налагало да влиза тайно в имота, за да реши да го купи. Той е обновил имота като е сменил прозорците с френски тип, подменил е цялата кухня и е реновирал голяма част от къщата. В сградата също така има четири камини, студио и стая за прислугата. На територията на вътрешния двор има фонтан и палми. Гостите могат да поплуват в открития басейн и да се полюбуват на завладяващата гледка към града. Имотът разполага с гараж за три автомобила, както и място за паркиране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    14 1 Отговор
    Ко да праиш , сиромашия......!?
  • 2 Гост 2

    13 1 Отговор
    Добре ,че съобщихте за продажбата ,точно него искам да купя като къща за гости по европейска програма.
  • 3 Брата на Тейлър

    5 0 Отговор
    Живо ме интересува на тези два хктара има ли засяти краставици, домати, пипер ...? Срамота е да пустее толкУз площ!
    За тез пари в добружата ни моЙ купи такоз имений.
  • 4 vasik atanasova

    2 0 Отговор
    незабравима икона е ЕЛИЗАБЕТ ТЕЙЛЪР
  • 5 Манаф

    2 0 Отговор
    Харен имот, ама не е за простосмъртни
  • 6 Митьо О

    3 1 Отговор
    Колегата Пеевски с едногодишна заплата може да си купи две такива,а.
  • 7 омбутсман

    2 0 Отговор
    Купил го за 2млн преди 20 години, а сега го продава за 15,9млн. Този да не е българин - собственик на фирма за недвижими имоти?