Last news in Fakti

16 Август, 2018 11:27 5 897 5

Имението на Майкъл Джордан без нов стопанин (ВИДЕО)

  • джордан-
  • имение-
  • продажба

Едва ли има някой, който да не е чувал името Майкъл Джордан. Дори и тези, които не са запалени по спорта, са виждали магическите изпълнения на баскетболния идол. Не е тайна, че парите, с които разполага Въздушният, може да си позволи супер луксозни имоти във всяко кътче на света. Подобно е и имението на Джордан в Чикаго. Звездата обаче има проблем с него – вече шеста година не може да го продаде.

Имението се намира на парцел с площ 5202 кв.м. Самата къща се състои от две спални, тенис корт, басейн, игрище за голф, зала за баскетбол и редица други неща, присъщи за един луксозен имот.

Цената му в момента е 14.9 млн. USD, но когато е било пуснато за първи път за продажба, офертната стойност е била в пъти по-висока.

Причината, къщата да не може да намери нов собственик не се крие в цената, а в района, в който се намира – „Хайленд парк”, кйто е краен квартал на Чикаго, обясняват брокери. И допълват, че хората, които биха платили исканата сума не намират кварталът, в който се намира къщата за привлекателен. Таксата, която плаща годишно Джордан за поддръжка на имота, е 100 000 USD, което също е доста висока цена за много от кандидат купувачите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ryty

    3 0 Отговор
    Супер, взимам го
  • 2 ИВАН

    0 0 Отговор
    Горкия майкълчо, разревах се чак, дайте още подобни новини
  • 3 гост

    1 0 Отговор
    Нещо не ми се връзва да има само 2 спални в това имение...

    Кухненска паса за 8 човека. Всекидневната за над 10 човека. Огромна кухня и т.н. Няма как да има само 2 спални - максимум 4 човека...
  • 4 И кон и каруца

    0 0 Отговор
    Не,не квартала не е добър...аз съм на две минути от центъра на село ....
  • 5 MJ 23

    0 0 Отговор
    То кът не е панелка бате