17 Август, 2018 08:21 13 722

Имоти на една човешка длан ...

  • imot.bg-
  • карта-
  • обяви-
  • местоположение
Имоти на една човешка длан ... - 1

Най-големият сайт за недвижими имоти imot.bg вече предлага нова функционалност – директно показване на местоположението на даден имот. В случай, че търсите жилище в центъра на София е достатъчно да зададете необходимите филтри, като например големина на апартамента и на картата ще ви бъде показано точното местоположение на имотите, които се оферират към момента.

Ако например, търсите жилище в Младост – един от предпочитаните квартали за покупка на имот, поради наличието на удобна връзка с останалата част на столицата и редица офис центрове, то е достатъчно да обозначите точно вида апартамент, който ви интересува. Ако в тази част на Младост, към която проявявате интерес, се появи символ „Къща” на картата, то там се оферира апартамент. Кликайки върху него веднага се появяват подробности относно вида жилище, големината и цената му.

При покупката на луксозен имот точното местоположение също е от изключителна важност. Част от клиентите дори желаят апартамент в точно определена сграда. Тези, които са се насочили например към Оборище, могат да видят предложенията тук.

Имоти на една човешка длан ...



Свързани новини