17 Август, 2018 11:48 13 027 4

Ново предназначение на имение на Пабло Ескобар (ВИДЕО)

  • ескобар-
  • хотел-
  • лукс

Какво е да живеете в имение на наркобарон? Отговорът на този въпрос ще ви струва между 500 и 900 USD на вечер. Става дума за едно от приказните имения на наркобарона Пабло Ескобар. То е превърнато в шикозен хотел, носещ името Casa Malca. Раположен е на карибското крайбрежие в близост до курорта Тулум.

След смъртта на Ескобар през 1993 г. имотът е изоставен. Двадесет години по-късно нов живот в него влива арт колекционера и собственик на галерии Лио Малка от Ню Йорк, който го купува. Превръща сградата в луксозен хотел.

Casa Malca отваря врати през 2015 г. като разполага едва с 8 стаи. Днес техният брой вече е 42 и има възможност за разширяване. Главният вход представлява две големи врати, "скрити" в огромна стена, покрита с дървесна кора. Стаите разполагат с king size спални.
Хотелът разполага с два басейна - външен и закрит, като вторият е подземен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цък цък

    20 0 Отговор
    Русата царевица, как мазно му произнася името на Пабло Ескобар направо се подмокря ....страшна работа е тая меркантилност !
  • 2 герго

    14 9 Отговор
    Какво ли е да поживееш на острова на темерута отБАНКЯ . ДА ровиш КАРТОФИ в градината СЛАНИНА в чинията и партизански песни --ВРЕМЕТО Е НАШЕЕЕЕЕЕЕЕ........
  • 3 vasik atanasova

    2 1 Отговор
    Паблито ах Паблито
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.