Last news in Fakti

21 Август, 2018 06:21 2 305 2

Откриха новоизградения водоем „Нежовижа“ (СНИМКИ)

  • велинград-
  • водоем-
  • нежовижа
Откриха новоизградения водоем „Нежовижа“ (СНИМКИ) - 1

С тържествен водосвет и курбан за здраве кметът на община Велинград д-р Костадин Коев преряза лентата на новоизградения водоем „Нежовица“. Той е поредната стъпка за решаване на водната криза във Велинград. Водоема е част от „Водната стратегия” за подобряване на водоснабдяването на кв. Каменица. Инвестицията е в размер на 395 196 лева. Средствата бяха отпуснати с постановление на Министерския съвет. Водоемът е с обем 1500 куб.м. и е с 3 пъти повече от досегашния.

В предизборната си кампаня Градоначалникът даде обещание да реши проблемите с водоподаването на СПА столицата. Водоемът “Нежовица“ и пускането в експлоатация на Водев Чарк и Суха Лъка е живото доказателство за усърдната работа, която той и неговия екип полагат за постигането на „Видимите резултати“.

Откриха новоизградения водоем „Нежовижа“ (СНИМКИ)

Следващата стъпка за цялостното решаване на проблема с водата е изграждане и на нов водопровод, за който ще бъдат необходими около 200 хиляди лева. За радост, те вече са осигурени отново чрез министерско постановление. „До няколко месеца проблемът с липсата на вода в квартал Каменица ще бъде цялостно решен.“- категоричен е д-р Коев.

Откриха новоизградения водоем „Нежовижа“ (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JEEP

    5 0 Отговор
    Не че нещо, ама от тези снимки оставам с усещането за заравнена строителна площадка, но не и за водоем. Освен един каптаж на втората снимка, друго не виждам.
  • 2 Бай Благой

    3 1 Отговор
    Не виждам къде е премиера слънце?!