29 Август, 2018 22:43 2 304 4

Нови улици в Юндола

  • улици-
  • инфраструктура-
  • юндола-
  • велинград
Нови улици в Юндола - 1

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев за пореден път даде старт за изграждането на две улици в село Юндола. След първата копка на трите улици в с. Бутрева, продължава подобряването на инфраструктурата в населените места около Велинград.

Първата част на проекта, който ще се реализира, включва подмяна на водопровод 250 метра и полагане на 50 метра асфалтова настилка на улиците „Мальовица” и „Съединение” в с. Юндола. Това става възможно с помощта на правителството. Средствата, отпуснати с Министерско постановление, са на стойност 150 000 лева. За втората част има допълнително отпуснати 110 000 лева, за продължаване на полагането на асфалтова настилка на улица „Съединение”.

Жителите на селото изказаха искрената си благодарност за подкрепата към Градоначалника и неговия екип.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    4 4 Отговор
    Супер. Да има къде ахрянките да продават фалшив мед и китайски боб. Без да издават касови бележки, естествено, като няма кой да им търси данъци. А помачетата ще си връткат аудитата по новите улици.

    Коментиран от #2

  • 2 Няма да е Ауди

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Грешиш,там са вървежни бмв-тата
  • 3 Гжа Коева

    0 0 Отговор
    Този д-р Коев,последно време доста добър пиар му правят.Коев това,коев онова,коев нови градинки,коев нови улици,помоща на превителството.Струва ми се ,че зад тези трохи за хората,доста средства се отклоняват в посока д-р Коев и правителството.
  • 4 Г жа Стефанова

    0 0 Отговор
    И всички тези хубаво представени статий написани от един автор-Антония Стефанова.