4 Декември, 2018 15:46 3 396 0

Мебелната индустрия се събира в България от 26 до 30 март 2019 г.

  • иец-
  • изложение-
  • мебели

Изложенията Техномебел и Светът на мебелите ще се проведат в Интер Експо Център

Мебелната индустрия се събира в България от 26 до 30 март 2019 г. - 1

От 26 до 30 март международните изложения Техномебел и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ ще съберат представителите на мебелната индустрия в Интер Експо Център, София. В рамките на пет дни на водещите в България изложения за сектора ще бъдат представени машини, материали, актуалните тенденции в интерниорния дизайн и обзавеждането.

Специализираното изложение Техномебел представя последните новости при технологиите за мебелната индустрия, машини за дървообработване и оборудване, дизайнерски решения и материали за производство на мебели. Събитието е единна платформа за специалистите от сектора на дървообработващата и мебелната промишленост. Паралелно провеждащото се изложение Светът на мебелите ще предостави отново възможност за разширяване на бизнеса и среща с актуални тенденции при всички видове мебели, интериорния текстил, вътрешния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането.

За изграждането на устойчив бизнес, силни контакти и проследяване на актуалните световни тенденции допринасят паралелно провеждащите се в рамките на двете изложения форуми, демонстрации и фирмени презентации, които представят най-новото в индустрията. Организаторите от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработваща и мебелната промишленост подготвят редица интересни инициативи.

Hosted buyers program

За поредна година и на изданието през 2019 г. посетителите на Техномебел и Светът на мебелите ще могат да се възползват от възможностите на Hosted buyers program. „С тази програма посещението на изложенията е максимално ефективно, защото освен всичко друго предлага и предварително планирани срещи с подбрани компании“, коментираха на последното издание гости от чужбина. Те изтъкват, че Hosted buyers program разкрива пред българските и чуждестранните компании нови възможности, създавайки атмосфера за изграждане на нови контакти, участие в двустранни бизнес срещи с перспектива за създаване на партньорства, реализиране на сделки и разширяване на дейността си на международния пазар.

Представителите на мебелната индустрия изтъкват важното икономическо значение на сектора. През 2017 г. в България браншът отбелязва ръст от 7%, а износът на мебели е над 1.3% от общия износ на страната. Според официални данни над 20 000 души в България са заети в сектора, а компаниите са над 3200.

„Техномебел и Светът на мебелите са изложения със съществено значение за Източна Европа и България“, коментираха по време на последното издание участници. Още тогава 90% от тях планираха бъдещо участие, ангажирайки своите щандове. Затова мебелната индустрия отново се събира в България - от 26 до 30 март в Интер Експо Център, София.

Всичко за изложенията ще откриете на technomebel.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА