Last news in Fakti

7 Май, 2019 14:53 5 129 6

ДНСК проверява къщата на покрива в Лозенец

  • къща-
  • покрив-
  • лозенец

Не е ясно кога ще има резултат по случая

Незаконната къща „кацнала” на покрива на столичната улица „Минзухар” ще бъде обект на проверка от ДНСК. От там не се ангажират със срок, в който да предоставят резултатите от нея.

Официално до момента се знае, че къщата е собственост на жена, която я получава в наследство през 2018 г. От община „Лозенец” заявяват, че при тях няма необходимите документи за строителството на имота. Това означава, че постройката е незаконна и по закон трябва да бъде премахната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прокурор

    32 1 Отговор
    Ще пеете друга песен след седмици. ще се окаже, че всички документи са налични и изрядни, а скандала вече ще е отдавна отминал
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пиниза

    23 0 Отговор
    Къща за гости.
  • 4 Ники

    1 1 Отговор
    Това не е Герберастия , това не е къща за гости .... това е чисто и просто ... простотия и непукизъм ... примесена с дребна курупция ... това е само върха на айсберга ... и просто е по очевидно ... а с какво се различава ... от остъкляването на тераси , мазането с различен цвят на топлоизолацията по блоковете ... преграждането на общи части във входовете , строенето или поставянето на гаражи ... Всичко е незаконно но станало масова практика и водещо до е такива неща .... защото на никой не му пука и Никой няма Воля да реши проблема ... Попитах кмет на община за едно незаконни гаражи .. дали може да ги махнат .. казааа ... амиии за сега ще си седят ... викам и аз ще си сложа той вика не може ... ?! И гледам един си сложи на другия ден .. и махане обаче няма .. Не му се занимава на никой ... щото са смотаняци и си гледат купанката всички ... и да не си загубят постовете ...
  • 5 Да добавя

    5 0 Отговор
    Изглежда страхотно. В Китай това е масова практика.
  • 6 Селяндур

    0 1 Отговор
    Комплекси за малоценност