24 Юли, 2016 19:32 1 360 0

Разкриха нива с канабис в Старозагорско

  • канабис-
  • нива-
  • мвр-
  • стара загора
Разкриха нива с канабис в Старозагорско - 1

Нива засадена с канабис откриха в старозагорското село Памукчии. Това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Полицаите са намерили насажденията върху близо един декар в парцел, който бил определен за градина.

Доскоро канабисът е бил скрит от треви. Арендаторите обаче ги разчистили и тогава го забелязали.

Според разследващите за канабиса са полагани много грижи - независимо, че не е валяло, растенията са свежи и зелени, засадени са много нагъсто, а височината на някои вече са над два метра.

Полицията уточнява кой е засадил наркотичното растение, кой се е грижил за него и защо. Предстоят разпити на собственика на парцела и арендаторите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА