Last news in Fakti

27 Юли, 2016 16:58 3 481 0

Двама с опасност за живота след катастрофа

  • двама-
  • опасност за живота-
  • катастрофа

Двама души пострадаха тежко при пътно-транспортно произшествие. Катастрофата станала по пътя между самуилските села Владимировци и Здравец.

На остър завой около 11 часа днес от пътя изхвърчал и се преобърнал по таван лек автомобил "Форд Галакси". Колата била управлявана от 24-годишния С.Г. от Владимировци, който не е пострадал.

Без наранявания е и 10-годишното момиче, пътувало в колата. Със счупени три прешлена и черепно - мозъчна травма е 49-годишната В.А. от Владимировци. С черепно-мозъчна травма е и 37-годишният О.Х. от село Кара Михал. Двамата са откарани с опасност за живота в Исперихската болница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА