11 Август, 2016 12:00 1 781 2

Издирвана я заловиха два пъти без шофьорска книжка

  • издирвана-
  • заловиха-
  • два пъти

В рамките на броени часове през вчерашния ден 22- годишната Н.К. от Берковица влезе няколко пъти в полезрението на полицейските служители от Районно управление Правец. Първият случай е от 7 часа сутринта, когато на ул. „Васил Левски“ автопатрул извършил проверка на управлявания от нея лек автомобил „Opel“.

Униформените установили, че жената шофира в срока на изтърпяване на наложеното й наказание „лишаване от право да управлява моторно превозно средство“, след като вече е наказвана за същото деяние по административен ред. Срещу нарушителката било започнато бързо производство за извършено престъпление. Три часа по- късно автомобилът на Н.К. бил спрян за проверка в с. Осиковица, като с оглед извършеното от нея престъпление, срещу водачката било образувано второ бързо производство и тя била задържана за срок до 24 часа в полицейския арест.

Междувременно станало ясно, че същия ден тя е обявена и за общодържавно издирване с телеграма на Главна дирекция „Национална полиция“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хараламби

    0 0 Отговор
    Е на това му викам да не ти върви...
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    Аз му викам хаос и пробита държава. . .