Last news in Fakti

18 Август, 2016 08:41 3 589 3

Адвокатът на Мейзер: Слагането на свински опашки е било по взаимно съгласие

  • анита мейзер-
  • свински-
  • опашки-
  • адвокатът
Адвокатът на Мейзер: Слагането на свински опашки е било по взаимно съгласие - 1

„Доказано е, че няма насилствена смърт и че смъртта на съпруга на Анита Мейзер - културистът Николай Димов е настъпила вследствие на задушаване. Според материалите по делото слагането на свински опашки е било по взаимно съгласие. От протокола за разпит съм видял нейната интерпретация по случая, но следствието ще установи каква е истината. Няма умисъл в причиняването на смъртта на мъжа на Анита Мейзер”, заяви пред Нова телевизия адвокатът на Анита Мейзер Росен Желязков.

По думите му със сигурност не става дума за груба сексуална игра.

Припомняме, че бившата „Мисис България”,чието истинско име е Анита Желева, остава в ареста, след й беше наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“. По първото обвинение – за убийство по непредпазливост Анита Мейзер би получила от 2 до 8 години ефективна присъда. До 10 години и 15 000 лева глоба пък я очакват по второто обвинение за подкуп на полицай.

„Шокиращо е, че мярката домашен арест полицията не може да я изпълнява. Това означава, че няма гривни, които да следят дали тя излиза от дома си. Какво значи това? Има си технически средства за тази мярка на арестантите”, коментира още адвокатът на Анита Мейзер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5677

    0 0 Отговор
    Луда държава.
    Умира човек и се прави всичко възможно да се защити виновния.
    Ограбват някого и се прави всичко да се защити крадеца.
    Пребиват някого и пак същото.
    Луда държава в която нарочно се управлява така,без всякаква справедливост,за да избягат българите и да остане територията пълна с с мургавелковци под контрола на САЩ.
    Има Видов ден Г-да управници-не го забравяйте,същите тези които сега ползвате за маша срещу нас,те същите ще ви обърнат първи гръб и ще влезете в канала с фекалии.

    Коментиран от #3

  • 2 Jek

    0 0 Отговор
    За убийството- до 8 години, за подкуп на полицай- до 10 години!!! Мухахаха
  • 3 ГАРВАНОВСКИ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "5677":

    Видьов ден има обаче ние с вас отдавна ще сме се преселили в отвъдното когато той дойде за тези!