18 Август, 2016 17:10 1 724 1

13 имигранти натъпкани в кола бяха задържани на "Тракия"

  • имигранти-
  • кола-
  • задържани-
  • "тракия"

Задържан е и шофьорът, превозвал ги с автомобил към София. Той е криминално проявен

13 имигранти натъпкани в кола бяха задържани на "Тракия" - 1

13 имигранти натъпкани като сардели в лек автомобил бяха задържани на АМ "Тракия", в райно на Пазарджик.

Днес преди обед от ОДМВР-Пловдив бил получен сигнал за засечен лек автомобил, преминал по АМ „Тракия” в посока към София. Екипи на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик незабавно предприели организация за спирането му.

В района на 86-ти километър полицаите подали сигнал със стоп-палка на водача на лек автомобил „BMW“, но той не се подчинил и продължил по пътя. След кратко преследване, в района на 79-ти километър, немската кола била спряна. Оказало се, че в „BMW“-то пътуват 13 млади мъже и момчета, на видима възраст между 13 и 30 години, които са били без документи за самоличност.

Идентифицирани са като граждани на Афганистан. На място е задържан и шофьорът - А.Д./34г./ от русенското село Тръстеник. Той е криминално проявен и осъждан за грабеж и нанасяне на телесна повреда. Чужденците са предадени на служители от група „Миграция” при ОДМВР-Пазарджик. Те ще бъдат транспортирани към Домове за временно настаняване на чужденци. Спрямо А.Д. е образувано полицейско производство.             


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    На мигрант по 5 г затвор,и ще престанат да ги разкарват с колите си.