19 Август, 2016 17:33 7 944 9

Арестуваха петима след стрелба в Слънчев бряг

  • арестуваха-
  • петима-
  • стрелба-
  • слънчев бряг

Петима мъже са прибрани от полицията след скандал и стрелба с газов пистолет тази сутрин в западната част на Слънчев бряг.

Около 06.31 ч. в Районно управление - Несебър е получено съобщение за инцидент в района на хотел „Кокиче” в Слънчев бряг, при който след спречкване между две групи по повод междуличностен конфликт, от лек автомобил „Рейндж Ровър Спорт”, с пловдивска регистрация, са произведени няколко изстрела, след което автомобила потеглил в посока пътя Бургас – Варна.

Същият своевременно е спрян от полицейски служители на съществуващо КПП  в района на ресторант „Каручката”, като е констатирано, че автомобила е управляван от 28 годишния А.О. / арменец, притежаващ паспорт от Руска Федерация, със статут на постоянно пребиваващ в Пловдив/, а негов спътник е 36 годишния арменски гражданин А.А. Намерен и иззет е газов пистолет, притежаван законно от арменеца А.О.

Установени и задържани са и другите участници в инцидента – 20 годишната К.Г. от Бургас и З.Г., 20 годишен, С.В., 20 годишен, А.Т., 19 годишен / всички от Димитровград, работещи на различни търговски обекти в Слънчев бряг/.

Извършени са разпити на свидетели – очевидци на инцидента, като са иззети записи от видеокамери, покриващи района. По случая e образувано досъдебно производство за хулигански действия.

При последвалите процесуално-следствени действия е извършено претърсване в квартирата, ползвана от димитровградчаните, като са намерени и иззети няколко плика със суха зелена тревна маса / канабис с общо тегло 70-80 грама/,  за което е в Районно управление - Несебър е образувано бързо полицейско производство срещу З.Г.

           


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Тошо

    0 1 Отговор
    Слънчака се превърна в престъпна сбирка.
    Ще има да си пустеят тия хотели с които съсипаха плажове и природа, след две три години само наркомани и пияници ще го посещават

    Коментиран от #7

  • 2 момче лошо

    0 1 Отговор
    Та те още сега само наркомани и пияници го посещават.Тръгнеш по улицата и само пияни британци на алкохолен туризъм около теб.
  • 3 българин

    0 1 Отговор
    това е то,демократите съсипаха туристическите комплекси,както съсипаха и цяла българия и всички българи искам си комунизма и корекомите,писна ми от дивашкия ви капитализъм
  • 4 Plovdiv

    0 0 Отговор
    Днес се върнах от петдневна почивка в Керамоти, където ходих за пръв път. И цялото българско "черногьолище" има един гигантски, "културен" кукиш от мене! Повече няма да стъпя на гьолището, няма една стотинка да им дам на ония! В Гърция е спокойно, подредено, няма селяния. Така че да се трепат колкото щат в оная клоака северно от Несебър - да се избият най-добре.
  • 5 Бай Тошо

    0 0 Отговор
    Браво,според коментарите виждам че има все още и БЪЛГАРИ на които им пука за държавицата (която демокрацията и разказа играта ама народа е за е..не щом го позволихме ) ,не се е загубило зрънцето значи
  • 6 BRABUS

    0 0 Отговор
    Двама пикльовци се скарали и вече Слънчев бряг е най лошия курорт.Айде осъзнайте се малко ! Бегайте на Китен,Лозенец и Мичурин...,опа- т.н. Царево.
  • 7 Тошибиян

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Тошо":

    Как след няколко години ще го посещават само дроги и алкохолици като там от 30 години само такива се подвизават то там нормален чонек няма
  • 8 гогу

    0 0 Отговор
    ...супер си е на Слънчев бряг, на който не му харесва да си ходи в селската гърция където няма барове и бурен нощен живот а само срещам дъртаци и смотани гъркини и е по скъпо от България ... не е по евтино както разправят някой си......
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.