29 Август, 2016 15:27 7 145 11

Пенсионер е по-малко от бежанец

  • харманли-
  • мигранти-
  • бой

Храним, поим и си отглеждаме нелегални инфилтратори

Пенсионер е по-малко от бежанец - 1

Взрив от коментари наводни социалните мрежи след снощния бой в бежанския лагер в Харманли. Може би най-характерният и подкрепян беше: „Храним, поим и си отглеждаме нелегални инфилтратори.

800-900 калпака, средно по 1000 лева разходи месечно и с другите разходи за поддръжка, тоци, води и т.н., станаха един милион на месец. Това само в този "пионерски" лагер.

"Клетите клетници" яли, пели, пили и се веселили, та се сбили, потрошили освен колата и друг сграден инвентар.

Нашите пенсионери изнемогват с подигравателни пенсии от 200-250 лева, а тея ще си ги гледаме като писани яйца... Докога така!?“

Какво се случи?

Иракчани и афганистанци се биха до кръв снощи в лагера в Харманли. С камъни е замерван и автомобил на полицията, който е потрошен. Няма пострадали полицаи.

Двама души от мигрантите са били откарани в Бърза помощ.

Скандалът между 800 чужденци е станал малко преди полунощ. Местни твърдят, че са чули в лагера и изстрели. В момента в лагера са изпратени 50 полицаи.

Преди седмица пак в бежанския лагер в Харманли афганистанец наръга с нож свой сънародник, след употреба на алкохол.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боя настана

    1 1 Отговор
    Зерги...
  • 2 Тошибиян

    1 1 Отговор
    Казваха че садам кадафи асад и другите управници в оня регион са диктатори...и са избивали невииния си народ...
  • 3 Шаран БГ

    0 2 Отговор
    Чудесно ! Как да не ми е мъчно за бай Тошовото време ? Милиционерите щяха да изпразнят по един пълнител от ТТ - тата в тълпата - за да ги укротят и тогава щяха да ги питат: Кой, Къде,Как, че и Защо ? И никой нищо нямаше да разбере. И никой нямаше да надигне глава, камо ли да хвърли камък по милиционерската кола. Само там на 1000 човека по 1000 лева месечно на калпак. Кой каза, че България не е богата страна. Само за собствените си възрастни хора е по-вече от неблагодарна и безсрамна !!
  • 4 незнайко

    0 2 Отговор
    Ето докъде води демокрацията, която измислиха КАПИТАЛИСТИТЕ. "Вълкът кожата си мени, но нрава не". Това не е празна поговорка.
  • 5 гост

    1 0 Отговор
    Ясно е, че накрая народът ще трябва да вземе нещата в свои ръце, както ще стане навсякъде в Европа. На хората им писна да се съобразяват и да плащат за издръжката на разни дошли от м...ната си. ВЪН!!!

    Коментиран от #7

  • 6 jambazina

    1 0 Отговор
    То затва на тия хала им е забранил алкохола, щото като пийнат и не знаят кво правят.
  • 7 ТОЮ

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    НародЪТ всъщност са хора със заеми, ипотеки, тревоги, сметки и т.н.
    НародЪТ беше смачкан от мутри, корупция, безпомощно правосъдие и безхаберие!
    НародЪТ знае фразата: "Той тоя е човек на Тоя"
    НародЪТ се страхува, защото всеки е сам за себе си и защото няма Общество!
    Пробвай да се развикаш за ПОМОЩ някъде в БГ и гледай спринтови отсечки от всеки който те е чул, но в противоположна от теб посока!!!
  • 8 СМЪРТ

    0 0 Отговор
    мързеливи...След като получат статут имат право да работят, но колко от тях го правят ??? Отговор: Никой, но всеки ден ги гледам в супермаркет в Овча купел как бедните и изнемощели имигранти пълнят по 2-3-4 чанти с алкохол ( нали уж вярата им го забранява ) и храна, докато бабата и дядото зад тях на опашката са взели една лимонада и един хляб стискайки 10 лева. След което излизат гръмогласно от магазина хващайки си автобуса ( гратис естествено ), защото има две спирки до лагера. Докога така ??? Докога най-развитите държави в Европа ще търпят тези пришълци да налагат своя начин на живот над нас.
    Що се отнася до България докато водеща новина във вечерните новини е ГЕРБ имат ли кандидат за президент или не все още, докато се държи населението в неведение от платените медии няма как българина да знае какво го очаква и да вземе нещата в свои ръце....
  • 9 Тодор Иванов

    0 0 Отговор
    Крайно време е спа центровете Аушвиц и Дахау отново да отворят врати. Клиенти отново има бол.
  • 10 Илк0

    0 0 Отговор
    Някой трябва да им обясни на тези австралопитеци, че да живееш добре в западна Европа не е право, а привилегия. Привилегия на високообразованите хора. Група, към която 95% от тези "бежанци" не се причисляват. Никой няма нужда от сирийски хамали или афганистански чистачи на тоалетни. И това е без да вземаме предвид факта, че те не идват към Европа за да работят. По им харесва да лежат на чужд гръб. Ама докога ще бъдат изтърпяни?
  • 11 вермахт

    0 0 Отговор
    Къде си Адолф, къдеееееее..........!?