Last news in Fakti

30 Август, 2016 19:49 1 384 1

Обвинение за пиян автокрадец

  • пиян-
  • автокрадец

Отгоре на всичко нямал и книжка

Обвинение за пиян автокрадец - 1

Районна прокуратура-Раднево привлече като обвиняем неправоспособен шофьор за отнемане на автомобил, който управлявал в пияно състояние.

На 27 август 2016 г. в с. Трояново, общ. Раднево, обвиняемият Коста И. отнел лек автомобил, марка Рeugeot 206, паркирана пред дома на собственика. 

При движение по пътя за гр. Гълъбово, обвиняемият изгубил управление на автомобила и се обърнал в крайпътна канавка. Той не е пострадал. 

С дрегер е установено, че обвиняемият е управлявал автомобила с 1,98 промила алкохол и е неправоспособен водач. 

До момента са извършени огледи, разпити на свидетели, назначена е химическа експертиза и др., като бързото производство ще приключи в законния седмодневен срок и делото ще бъде внесено за разглеждане в съда.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Пиян крадец на кола, без книжка и предизвикал ПТП.......малииии, тоя съвсем го е окъсал, чудя се каква ли присъда ще получи за всичко тва. Чудя се и каква ли ще бъде присъдата за подобно нещо в една нормална европейска държава.