2 Септември, 2016 09:51 11 692 45

Деница Михайлова: Рут Колева се държа расистки на паркинга

  • рут колева-
  • расистки-
  • деница михайлова

„Шибан сириец”, „Отивай там, откъдето си дошъл, шибан терорист” – по този начин певицата Рут Колева обиждала омански гражданин на наказателен паркинг в столицата вчера. Поне така твърди българската му съпруга Деница Михайлова, която обяви, че двамата са били нападнати от изпълнителката.

Самата Рут Колева обаче показа още вчера сините си и заяви, че е била пребита.

„Ние бяхме жертви на расизъм от нейна страна”, заяви пред bTV познатата от сериала „Стъклен дом” Михайлова, която в момента работи във Външно министерство.

Тя разказа, че заедно със съпруга си отишли към 19 часа на паркинга и попитали защо автомобилът им е бил преместен там. Междувременно, Колева „видимо в неадекватно състояние” се намесила в разговора и започнала „да ръси на английски страхотни ругатни”. Обидила и Михайлова – казала й, че спи с мъже за пари.

Певицата започнала да снима двойката с телефона си. Двете жени се сдърпали за устройството, като Деница Михайлова заяви, че са пострадали ръката и рамото й, като се виждат щети по носените от нея гривна и часовник. Лицето на оманеца също било издрано.

Съпругата му не пропусна да отбележи, че той е един от големите инвеститори в банковия сектор у нас и че той много обича България, а думата „терорист” в наши дни е изключително обидна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 apostol

    1 0 Отговор
    много хубава тази, бая порно бих правил с нея.
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    Оставка на Деница Михайлова. Нямат място в държавно учреждение биячки.
  • 3 Тошибиян

    1 1 Отговор
    Тва е интересчиика какво прави жената на богат талибанин в министерство?и то външно?прокарва и защитава интересите на талибанина тва е конфликт на интереси
  • 4 Тошибиян

    1 1 Отговор
    Това показва жените колко мразат себе си и обичат парите като са омъжват за талибани
  • 5 Браво Рут браво Колева

    1 1 Отговор
    Нещо не разбрах - какъв го търси тази, която била играела в някакъв филм (актриса ли е или какво?), пък работи във външно, а пък случайно била женена за арабин-инвеститор? Че то арабските шейхове (и не само) имат толкова пари, че ако ги допуснем у нас, няма да остане грам България и грам християнство. Пък на такива като тази най ме е яд - свършиха ли се българите, ако щеш и българите -паралии (нали такива ти харесват) бе моме, че си легнала под арабин (тактично казано :) )? Иначе, напълно съм съгласен, че незабавно трябва да напусне външно и по този начин да направи две добрини: първо - ще отърве обществото от себе си и второ, понеже тя очевидно няма да остане гладна, поне да осигури работно място на някой който има нужда да си изкарва прехраната с работа.
  • 6 шшш

    0 1 Отговор
    Цигански номера на араби...
  • 7 Те така

    0 0 Отговор
    Има истини и в двете версии. Рут не е невинна, обиждала е действително арабина. А след това, когато арабинът застава между двете за да попречи на Деница да допребие Рут, самата Рут започва да го блъска и издира лицето му. Тук става въпрос за две кифли. Няма невинни, арабинът също. А Рут просто яко бръмчи, защото съвестта ѝ я гризе, че си е намерила Майсторът. Защото много плямпа и тя, обиждала е журналисти в миналото действително без причина. Много се ежи Рут и то навсякъде, обаче Деница я е поставила на мястото. И сега Рут не може да се примири, че са я опитомили.
  • 8 гост

    0 0 Отговор
    Покрива сделките на мъжа си, как какво прави. Те много фирми са така, на жената, на мъжа, на тъста, на браточеда и все печелят поръчки за милиони. Ако има 20 оферти от 50х. лв до 500х.лв, то дисквалифицират ниските цени и печели фирмата с най висока оферта. Случайно фирмата е на познат или роднина. Още Доган си го каза открито, че всяка партия си има свои обръчи от фирми които спонсорират партиите, за да печелят после от поръчките. Така са и тези, нагли, биещи, всичко е лъжа и инсинуация. Има камери, има свидетели и служители на паркинга, със сигурност полицията ще се опита да ги покрие, понеже те това правят за тях и вероятно доста хора са на хранилка при арабина. Рут да си завежда граждански иск, защото държавата няма да я защити или след години ще има глоба от 100лв, така процедират у нас. Всеки сам да се управя, полиция и прокуратура са далавераджии.
  • 9 гост33

    0 1 Отговор
    На страната на Рут Колева съм! Всички араби, с които съм имал някакви контакти, са нагли, мързеливи, "мазни" и лукави далавераджии, не признават никой, освен "своите"! Нямат място в България!!!
  • 10 БГ БГ

    0 1 Отговор
    абсолютно съгласен с гост33
  • 11 сливен

    0 0 Отговор
    Родът на Деница е от кастата на йерлиите .
    http://e-vestnik.bg/17428/denitsa-mihaylova-romkata-ot-staklen-dom-i-ot-vanshno-ministerstvo/
    Така че номер 6 е уцелил в десетката.
  • 12 Грубиян

    0 1 Отговор
    "Инвеститора" да си наеме охрана,че другия път може някой като мен да е наблизо и да не е само одран по лицето,а тая дЕНИЦА да гледа един филм,казва се Време Разделно!!!
  • 13 Sadomazzz

    0 0 Отговор
    Пуснете записите от камерите да се понакефим на женския бой!
  • 14 Грухана пшеница

    0 0 Отговор
    Писна ми от тая ТемеРут Колева. Смята, че по този начин ще добие популярност
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 onq s konq

    0 0 Отговор
    Добре е да е ясно:ВСЯКАКВИ "БИЗНЕСМЕНИ-ИНВЕСТИТОРИ" ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК СА В БЪЛГАРИЯ ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ДАЛАВЕРАТА.А че всички те безпогрешно знаят че българските закони са също като западните с тая разлика че тук не се спазват и без проблем се заобикалят,две мнения няма!И ако тая "филмова звезда" не бъде освободена моментално от Външно министерство/който и да стои зад надначението й/, просто ще говори "не в полза" на властимащите.
  • 17 Патриот

    0 1 Отговор
    Няма с кой , с тарамбука тръгнала...като иска мангизи пък да вземе чужденец, ама поне да я бял, от Западна Европа...то м....л...

    Коментиран от #19

  • 18 Белчо

    0 1 Отговор
    Преди няколко дена един арабин от "кралско семейство" вика, заплашва, плю и т.н в МОЛ-а сега някъв друг с благоверната му претендирал че му е вдигната "незаконно" колата и спретнали въргал.
    И тея са някакви с претенции кралски па богаташки, а какво ли ни чака, като дойдат и ни напъплят техните по-бедни братя !!!
    Не мога да уважавам такива "българки" особенно тея 'дето "играят" в сектор А !!!
    Впрочем едва ли колата им е вдигната незаконно, издразнили са се от това, че как може да вдигат колата на няква от външно и мъжа и "баровец" нали за тях не важат закони и правила !
  • 19 Питащ

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Патриот":

    Хехехе, Вие сигурен ли сте, че някой бял от Западна Европа ще я поиска? :)) Защото приказката за козината и нрава важи навсякъде...
  • 20 каяк

    0 0 Отговор
    Разбрах за тази грозна случка от НОВА ТВ и се запитах, колко ли още подобни се подвизават из министерствата на Бойко Борисов?!
  • 21 gels

    1 0 Отговор
    какво занимават хората с тези 2 прости женици и двете се мислят за голяма работа
  • 22 питанчо

    0 1 Отговор
    Добре де, а защо министъра на Външно мъчли!?!? Обикновено веднага се изтипосва мазно по медийте и "взима мерки", а сега сякаш му се иска всичко да отшуми въпросната представителка на подопечното му министерство да си остане там и "пито - платено"
    Направо "Служителка за пример" и "служителка на месеца"!
    Май не смеят да скършат хатъра на богатия арабин, защо ли?
  • 23 1233

    0 0 Отговор
    ....................................
    Арогантно управление от страна на простички хора.
    Те и камерите в момента не са работили,за да не изложат някой ,,гербер,,.
  • 24 българин

    0 0 Отговор
    в какъв ад си правите живота,направо не е за вярване,
  • 25 cornholio

    0 0 Отговор
    Въййй туй Айше много зло бре....
  • 26 по темата

    0 1 Отговор
    Всяка жена, която се омъжи за мохамеданин вече не е човек, а кучка и трябва да бъде ликвидирана като разпространителка и размножителка на тероризма и раждаща свине, които много обичат да режат глави - такива трябва да бъдат ликвидирани като особено вредни насекоми.
  • 27 ооооо

    0 1 Отговор
    АБСОЛЮТНО!
  • 28 нойн унд нойнцих люфтбалон

    0 0 Отговор
    Повечето женици много обичат да се хвалят с това кой точно ги праска. Така се метнала на арабския чадър и после чаршафа бил много голям инвеститор. Така се появяват и спорове, в които е най-важно часовникът да е поне 30 бона, другата страна да е облечена от втората употреба, мерцедесът и разбира се, едни 100 милиона. А това, че единственото, с което е известна арабската съпруга, е именно това, че е хванала арабски чадър - това е отделен въпрос. Не съм чул служителите на Външно да вземат огромни заплати, а и се съмнявам хонорарът за фирма да е много висок. В общи линии - "държи арабски чадър и ти знаеш ли коя е?!".
  • 29 аааааааа

    0 0 Отговор
    Айшето много нафукана. Ама скоро и тоя арабин ще я млати в муцуната..
  • 30 ооооооо

    0 0 Отговор
    Абе Рут, като знам колко си злобна - как се остави на Айшето да те набие? Срамота!
  • 31 Бургас

    0 0 Отговор
    А бе две грозни и некадърни куклички се скарали и правят сега от мухата слон - типично по женски!
  • 32 паравоз

    0 0 Отговор
    На друго място четох съвсем друга версия-въпросната и мъжа им псували БГ и прочее.Нещо не й вярвам на тая тука.
  • 33 Нерасист

    0 0 Отговор
    Изрично отбелязано - българската му съпруга! Предполага се, че чаршафосаният кюмюр има и други - не български, ама колко?!? А тая да мята бурката и да запрашва на юг да се запознае с харема му и с рязаните карабини на цялата му рода, а не да се разправя за 50 лв. - милионери, разбираш ли...
  • 34 копеле

    0 0 Отговор
    Българка християнка да се омъжи за ря.ан, за мен вече е нищожество и заслужава да бъде линчувана.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    Тая Деница е доста секси, има талант май.......

    Коментиран от #37

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 тук там

    0 0 Отговор
    Преди малко даваха записи по бтв, каквото и да е, но Рут Колева се държи и говори нормално, а тая Деница кряка и се държи, като циганака на женския пазар. Направо недоумявам, как може да работи във външно и защо!? Те сега от външно имат сложен казус хем ги излага хем циганка, ако я уволнят всички "защитници", ще скочат срещу тях за "расова дискриминация и накрая пак българското, ще го отнесе.
    Параграф 22, ама с предизвестен край ми се струва!

    п.п. Преди да коментирате, колко е секси въпросната Деница изгледайте записите, вижте я в цял ръст и пак заповядайте, то вярно, че всичко е въпрос на вкус амаааа, а и дори по някакви ваши "екзотични" меко казано критерии, какво общо има със случая !?
  • 39 еее

    0 0 Отговор
    тези отрепки се държат свински , защото са големи свине..абе ни сме инвеститори и подобни глупости...целувайте ни ръка ,а покрай тях и цигани които се прекръстиха и станаха алахакбаровци и то ревностни
  • 40 мърша

    0 0 Отговор
    Поредната българска к..ветина която си е хванала богат арабески резак .Не случайно е назначена от ДПС .
  • 41 Yamaha

    0 0 Отговор
    Мам_а и тази Деница е станала по голяма м____лка от ря____я
  • 42 прост

    0 0 Отговор
    Абе, друго си е Мая Манолова..
  • 43 аааааааа

    0 0 Отговор
    не плюйте по Рут! Рут Колева може да е провокативна, дори скандална, но само в работата си - тя е перфекционист и не понася халтура. Впрочем - такава е и в живота. Ето защо е подразнена от една циганка и един арабин, които са се взели на сериозно в обществото. Права е била - задържат опашката едни гъдулки, гдето се правят на мутри...жалко поведение на нисши същества. За несъгласните - пуснете си една песен на Рут....ще ви стане много леко на душата - хубави мелодии, подбрани текстове, стил, красота.. Рут не прави компромиси в живота си! Обичам те, Рут - теб и песните ти!
  • 44 симо

    0 0 Отговор
    Не всички мюсюлмани са терористи,но всички терористи са мюсюлмани!!! Компилацията между циганка и мюсюлманин(арабски циганин) през периода 1939-1945 год. е бил много насърчван!!! За съжаление високата раждаемост на тези хибриди и парите от петрола,ще доведат до нова необходимост от физическо унищожение!!
  • 45 до аааааа

    0 0 Отговор
    Поправям те:Обичам те,Рут-теб и ПЕСЕНТА ТИ!!!!!