2 Септември, 2016 17:40 6 371 5

Скандалът между Рут Колева и Деница Михайлова продължил и пред камера

  • рут колева-
  • деница михайлова-
  • скандал-
  • бой-
  • образувана проверка

Полицията образува проверка за скандала

Скандалът между Рут Колева и Деница Михайлова продължил и пред камера - 1
Снимка: bTV

Полицията е образувала проверка за боя между певицата Рут Колева и служителката на Министерството на външните работи (МВнР) Деница Михайлова, съобщи bTV.

Вчера между двете възникна конфликт на наказателен паркинг в София. Стигна се до обиди, удари и жалби в столичното Пето РПУ.

Всяка от тях твърди, че е била нападната от другата и двете са подали жалби една срещу друга.

След като си нанесли достатъчен брой синини, двете продължили схватката вербално, разменяйки си обвинения и пред камерата на bTV.

На излизане от полицейското управление Михайлова, която е от ромски произход, показа драскотини и обвини Колева, че я е издрала, повредила е гривната и часовника ѝ и е казала на съпруга ѝ: „Шибан сириец, отивай там откъдето си дошъл, мръсен терорист“.

Певицата контрира, че това са лъжи, а Михайлова посочи, че камерите не лъжат.

„Започна да ме снима и да се заканва, че ще видя какво ще ми се случи, тя коя е, аз каква съм, страшно обидни, страшно расистки думи. Не мога да повярвам, че толкова известна личност като нея е настроена толкова лошо спрямо различните в тази държава. Тя е известна не с песните си, а с лошия език“, каза служителката на МВнР.

„Не съм се била с никого. Помолих я да изтрие снимките, защото тя се заканваше, че ще ме поства. Взех телефона от ръцете ѝ, при което тя започна да ме драска. Счупи ми гривната и часовника, дори одраска съпруга ми по лицето“, допълни Михайлова.

„Не знам нейните белези от какво са и дали не си ги е направила сама“, каза Колева. И разказа своята версия: „Докато тя разпитваше защо има глоба, нейният съпруг обиждаше България, каза, че българите сме прост народ. Аз на английски го помолих учтиво да се въздържа от такива коментари, защото го чуваме. От там нататък тя започна да ме обижда, каза, че съм наркоманка. Аз извадих телефона и започнах да я снимам. Тя слезе от автомобила си за няколкостотин хиляди лева, тръгна към мен, започна да ме бие. Имам рани по цялото тяло. Има записи от камерите. Не съм отвърнала в нито един момент. Това се видя от поне 10 свидетели“.

Михайлова се намеси, за да каже, че няма как съпругът ѝ да е обиждал България, защото той обича страната и е инвестирал много в нея, а „не се снима като тебе гол за 2000 лв. в списание“. След което се върна в сградата на Пето РПУ.

Михайлова „ме заплаши даже с убийство. Каза: „Ти ще видиш какво ще ти се случи – каза Колева. – Надявам се държавата да си свърши работата, защото има хора с възможности, които си мислят, че могат да бият другите, когато си поискат“.

Тя също каза, че не е удряла никого.

На качване в автомобила си Михайлова каза по адрес на Колева, че се надява да я проверят за употреба на забранени вещества.

От МВНР са заявили за bTV, че ще вземат отношение по случая, след като бъдат направени експертизи. Полицията вече иззе записите от камерите на паркинга и започна да разпитва свидетели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нерасист

    0 0 Отговор
    Циганката да си грабва чаршафосания, дето ни псува грозно, да мята бурката и да изчезва, щото тепърва ще види "нерасистко" приятелско отношение!
  • 2 Българин

    0 0 Отговор
    Тази да се определи българка ли е или талибанка,ако е второто да си хваща талибана и в Азия.
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор
    Случая няма нужда да се коментира, като знаем колко нагли и нахални са циганите, още повече подкрепяни от власта. Държавата трябва да си пази народа а не тези отрепки с незнаен произход.
  • 4 бате жоро

    0 0 Отговор
    Джихадистите превземат външно министерство тихо и кротко. Много обичат България, ама без Българите. Тези 10 свидетели, ако ги е имало, защо не са опердашили циганската двойка? Докога хората ще ги е страх от някой, защото имал скъпа кола или много пари? Май за всичко ние сме си виновни.
  • 5 Бай хой

    0 0 Отговор
    Интересно как се намираха камери които показваха как волен се държи с полицаите , но когато това се случва с циганка и чаршаф няма видео, няма оплакване от полицаите. Явно в България се толерират всякакви малцинства и външни наглеци. Преди време онази от франция я нарекоха дипломатка и бе с по големи права от Български депутат. Сега циганката е служителка на ВМ, а мъжът им е акционер в банка и въпреки че се следи за трафик на наркотици и оръжие само се споменава че е чужденец и родната полиция търпи обидите. Позор.