Last news in Fakti

6 Септември, 2016 08:54 32 042 5

Намериха убита и изнасилена българка в Гърция?

  • гърция-
  • българка-
  • убита
Намериха убита и изнасилена българка в Гърция? - 1

Данка Иванова Данаилова на възраст между 57-60 години е намерена изнасилена и мъртва на 10 км извън Атина. Това съобщи българката Петя Найденова, която живее в град Ламия пред "Български новини".

„Намерена е извън Атина на около 10 километра. Мъртва, изнасилена и чисто гола. С нея е имала някакви документи, но не преведени. Били са на български и полицията дето я намери, един от полицаите е близък приятел на майка ми и баща ми и се обади да попита дали я познаваме и дали ще можем да преведем документи“, сподели за БН Петя Найденова. „От полицията ме помолиха да уведомя по социалните групи във фейсбук дали някой я познава, за да могат да намерят роднини или близки да дойдат да вземат тялото от моргата“, допълни още тя. Девойката, която сигнализира от Ламия, сподели, че не знае нищо повече, нито има снимка на жертвата. Редакцията на „Български новини“ сигнализира към посолството и външно министерство за издирване на близките, ако има такъв инцидент.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ато гост

    0 0 Отговор
    Хм, превод на документи от хора на улицата...
    Странни методи имат в тяхното следствие...
  • 2 автогост

    0 0 Отговор
    новината ви е нещо като нищо
  • 3 dockera

    0 0 Отговор
    ревеееем :D
    тази новина сте я направили комичнa, да не сте се напушили през почивните дни :D
  • 4 Диана иванова

    0 0 Отговор
    Само че полицията в Атина нищо не знае за тосиновени случай
  • 5 Dojo

    0 0 Отговор
    E.ati fasoni gurci