Last news in Fakti
  Тема: Украйна

6 Септември, 2016 21:09 1 815 2

Корумпиран съдия бяга от Киев в Крим

  • украйна-
  • съдия-
  • крим-
  • николай чаус

Украински корумпиран съдия успя да се спаси от съдебно преследване като избяга от Украйна в Киев. Причината е, че след анексията на полуострова от Русия украинските власти не могат да го преследват, а още по-малко да го обявят за международно издирване, защото Киев не признава действията на Кремъл.

Съдията от съд в Киев Николай Чаус, който е разследван за подкупи, е избягал в Крим, разкри ръководителят на Специализираната антикорупционна прокуратура Назар Холодницки. Магистратът обещал, че срещу сумата от $150 000 ще прекрати делото по углавно престъпление.

Властите разкриха, че при обиска част от подкупа е била открита в личния автомобил на съдията, а друга в апартамента му. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да вай

    0 0 Отговор
    "Украински корумпиран съдия успя да се спаси от съдебно преследване като избяга от Украйна в Киев"

    Това ви е първото изречение!!!
    КАК ОТ УКРАЙНА ЩЕ ИЗБЯГА В КИЕВ????

    Сега ще си промените материала и ще ми оставите коментара, за да ми се смеят останалите посетители - нали?!
  • 2 кон

    0 0 Отговор
    да вай, абсолютно вярно е това което са написали Факти!!! Само че става въпрос за след 4-5 месеца! Украинците от малко останалите украински земи, ще бягат от Украйна в Киевска Рус/ справка историята!/.