8 Септември, 2016 11:06 1 844 0

Сексскандал тресе полицията на Калифорния

  • секс-
  • скандал-
  • полиция-
  • сащ

Седемте отстранени служители на силите на реда се разследват за опита им да използват за лични цели служебната база данни

Сексскандал тресе полицията на Калифорния - 1

Четирима полицай от град Оакланд в американския щат Калифорния са уволнени по обвинения за участие в сексскандал, съобщи Си Ен Ен.

Кметът на града Либи Шааф обяви на пресконференция, че управата ще разследва детайлно случая. 
Освен уволнените полицаи други седем техни колеги са отстранени без заплащане, а друг е пратен на консултации с психолог. 

Четиримата уволнени полицаи са заплашени от обвинения в опит за сексуално насилие, похотливо поведение на обществени места, подтикване към проституция и други.

Седемте отстранени служители на силите на реда се разследват за опита им да използват за лични цели служебната база данни. Кметът Либи Шааф заяви, че властите искат да изпратят ясен сигнал, че полицията трябва да отговаря на най-високите стандарти за професионализъм и почтеност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА