8 Септември, 2016 12:18 2 059 4

Съдят 16-годишен за убийство, изнасилване и блудства

  • съдят-
  • 16-годишен-
  • убийство-
  • изнасилване-
  • блудства
Съдят 16-годишен за убийство, изнасилване и блудства - 1

Окръжната прокуратура в Търговище предаде на съд 16-годишния Ахмед Дж. от село Гагово, община Попово, който е обвинен за извършване на четири престъпления, сред които изнасилване, представляващо особено тежък случай, блудство и убийство на възрастна жена с особена жестокост, както и за блудствени действия с 14-годишно момиче от селото, страдащо от прогресивна мускулна дистрофия.

На 18 април 2015 год. тогава 15-годишният Ахмед Дж. срещнал на пътя между село Гагово и град Опака 74-годишна жена, която страдала от деменция и често напускала дома на сина си. Жената обикновено тръгвала за село Гърчиново, където смятала, че живее. Подсъдимият първоначално подминал жената, но после я настигнал. От разговора с нея разбрал, че възрастната жена има здравословен проблем.

За да се възползва от състоянието й, Ахмед я отклонил по страничен черен път, съборил я на земята, нанесъл й побой, като в резултат на упражненото насилие, жертвата получила различни наранявания. След като сломил съпротивата на жената, непълнолетният насилник разкъсал дрехите й, изнасилил я и извършил блудствени действия. След като удовлетворил нагона си, той напуснал мястото и оставил на земята жертвата си.

Няколко часа по-късно 74-годишната жена починала от многобройните увреждания по цялото тяло. Смъртта й според съдебномедицинската експертиза била бавна и мъчителна, съпроводена със силни и мъчителни болки, а причинените от сексуалния насилник травми са квалифицирани като три средни телесни повреди. Тялото на жената било открито два дни по-късно от случаен минувач, който сигнализирал полицията.

На 20 ноември 2015 год. Ахмед Дж. нападнал трудно подвижно 14-годишно момиче на улицата в село Гагово. Съборил го на земята и извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление чрез употреба на сила.

Подсъдимият Ахмед Дж. е с лека умствена изостаналост и разстройство на сексуалния нагон, но съдебнопсихиатричната експертиза е категорична, че той е разбирал свойството и значението на деянията си и е осъзнавал тяхната противоправна същност.

Предстои делото срещу 16-годишния Ахмед Дж. да бъде насрочено за разглеждане в Търговищкия окръжен съд. До началото на съдебния процес той остава в ареста, където е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“, определена от окръжния съд в града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джими

    1 0 Отговор
    За какво , ще го съдят този? Направо да му сложат въжето и да го обесят!

    Коментиран от #2

  • 2 хфгхд

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Джими":

    Преди това може и публично да го скопят
  • 3 Шоп

    0 0 Отговор
    И тази ли ще храним по затворите?За такива смърт.
  • 4 Жижо

    0 0 Отговор
    Уважаеми госпожи и господа съдии, ние селяндурите от Република България - само да уточня, че не сме от "България на гражданите" понеже г-жа Кунева там не приема селяндури като нас а само граждани, апелираме, уважаемият Съд, за инсценировка на извършеното деяние от лицето Ахмед..., но в постановката да бъде включена отраснала женска мечка гризли, в разгонено състояние, поради невъзможността починалата жена, жертва на нагона на говедцето, извинете, на лицето Ахмед...! С тази си молба, молим уважаемият Съд, да бъде заснето наживо инсценировката и публично прожектирана по новините по официалните канали - БНТ1 и БНТ2 и който от другите пожелае, развилата се случка, по осъщественото престъпление! Молим, уважаемият Съд да уважи молбата ни, понеже, лицето Ахмед...е твърде разгонен и явно няколко изнасилени женици не са удовлетворили животинските му страсти, значи е необходимо нещо по-разгонено, от невинните му жертви! Затова, съдейки по описанията на еколозите, то единственното, което би го задоволило е разгонена бяла мечка или гризли. Но ако и те не го задоволят, тогава може да го пуснете на разгонен прайд лъвици.... ! С уважение - ние селяндурите от Република България!