10 Септември, 2016 15:32 1 986 0

Задържаха избягал затворник

  • задържаха-
  • избягал-
  • затворник
Задържаха избягал затворник - 1

Новозагорски криминалисти задържаха рецидивист, обявен за беглец от затвора в Бургас, извършил серия кражби от части домове в областта, съобщиха от МВР.

От края на месец август в РУ - Нова Загора постъпили жалби за кражба на пари, златни накити и други ценности. В хода на започналото разследване на случаите, на 8 септември полицейски служители заловили в село Питово криминално проявения и осъждан В.В. от Камено, обявен за общодържавно издирване като беглец от затвора в Бургас. Затворникът не се бил върнал от домашен отпуск.

При последвали процесуално-следствени действия в обитавания от него имот са открити и иззети 8550 лева, 300 евро, голямо количество златни накити, ръчни часовници, мобилни телефони, таблет и други вещи.

Задържан е и откритият в жилището криминално проявен мъж от Шивачево.

Двамата са в ареста с полицейска мярка за срок до 24 часа. Работата по документиране на цялостната им престъпна дейност продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА