Last news in Fakti

16 Септември, 2016 02:31 2 198 2

Пребиха жестоко 17-годишен

  • пребиха-
  • жестоко-
  • 17-годишен
Пребиха жестоко 17-годишен - 1

Непълнолетен бургазлия е приет в болницата в много тежко състояние след зверски побой, съобщи Флагман.Бг от отлично информиран източник. 17-годишният младеж е нападнат вчера около 20 ч. в района на ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров“ (бившия ТОХ) в ж.к. „Братя Миладинови“.

Непознатите мъже изскочили изневиделица и започнали да налагат ученика, докато не се стропол на земята в локва кръв. След това побягнали в неизвестна посока. Полицията издирва извършителите на кървавото нападение.

Проверяват се няколко версии за атаката, включително и такава, в която е замесено момиче. По непотвърдена информация бургазлията не е ограбен.

Засега полицията не дава официална информация по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 недоволен

    0 0 Отговор
    това е резултат от медийната политика да се излъчват кадри с насилие по телевизиите,например една идиотска реклама на популярна безалкохона напитка,един си пие от шишето изведнъж се появявя некакъв селски бабаит,плаши го ,ислед това му взема бутилката-много възпитателна?реклама,по времето на соца всички пиехме лемонада и немаше такива бандитски изпълнения,припомням че тогава имаше истинска прокуратура и реално правосъдие за подобен вид прояви,а сега кво?айде щото е демокрация анархията е позволена?по времето на соца имаше ред и дисциплина,не като сега криворазбрана демокрация
  • 2 бай иван

    0 0 Отговор
    подкрепям недоволен,много точно го е написал