Last news in Fakti

19 Септември, 2016 08:50 1 559 0

Шофьор с близо 4 промила катастрофира до детска площадка

  • шофьор-
  • катастрофира-
  • детска-
  • площадка-
  • 4 промила

Арестуван е за 24 часа

Шофьор с близо 4 промила катастрофира до детска площадка - 1
Снимки: bTV

Пътната полиция в София хвана шофьор с 3.87 промила алкохол в кръвта. Столичанинът от квартал „Дружба” се удари в паркирани на тротоара коли и едва не прегази играещи там деца. Час по-късно в другия край на столицата беше хванат и моторист без книжка.

Името на шофьора с алкохолен рекорд е Георги Милчев, съобщи bTV. На прибиране от работа той не успял да вземе завоя пред блок 222 в квартала. Играещите на площадката деца чули удар, а връхлитащата кола се озовала до тях. Живеещите тук разказват, че Милчев често карал с превишена скорост. Според свидетел на инцидента, водачът е бил толкова почерпен, че не е можел да говори.

Пияният шофьор беше арестуван за 24 часа.

„Какво толкова е станало, нали няма пострадал човек. Има счупени фарове и спукани ламарини...”, възмущаваше се от интереса към себе си самият Милчев, който заяви, че не е видял децата.

Според неговата версия, алкохолът в кръвта му е дошъл от „2-3 бири (…) кенчета”.

Шефът на столичния КАТ Тенчо Тенев обаче беше категоричен: „Трябва да е изпил поне половин литър твърд алкохол”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА