Last news in Fakti

21 Септември, 2016 12:05 2 797 4

Имигрант изхвърли децата си през прозореца и преби жена си

  • имигрант-
  • деца-
  • жена

Той бил бесен, че тя искала да бъде третирана като европейка

Сирийски имигранти изхвърли трите си деца през прозорец след скандал със своята съпруга , която настоявала да бъде третирана като европейска жена, съобщи „Дейли Мейл“.

Инцидентът е станал в къща в германското градче Лохмар, намиращо се край Кьолн. Пред съда в Бон, пострадалата жена, чието име не се споменава, е заявила, че не е искала да изпълни ролята на покорната съпруга, характерна за арабските страни. Това вбесило мъжа й.

Известният като Хасан. З. 35-годишен имигрант изхвърлил своите деца през прозореца на първия етаж на сградата, която представлява бивш китайски ресторант, преобразуван в сграда за настаняване на бежанци. 7-годишната му дъщеря и 5-годишния му син страдат от наранявания и счупени кости.

1-годишната му дъщеря има само натъртвания. Обвиняемият признава, че ги е хвърлил през прозореца, но отрича да е целял убийство. След това е пребил жена си с тиган.

Мъжът е пристигнат във Франция от Сирия през Балканския маршрут на бежанците през 2014 г. По-късно той се е преместил в Германия. Семейството му се е присъединило към него по-късно. Процесът продължава.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шахтьор

    0 0 Отговор
    В Перник също имаме такива ритуали.
    Особено почивните дни, като се седне от сутринта на ичкия и салатка...
    До обед жената и децата поне 2 пъти звънят на вратата да се прибират без да са излезли през нея...
  • 2 гестапо

    0 0 Отговор
    То дали, ще ги хвърли в тоалетната във течен вид, или през прозореца, за него е все тая. Тази паплач трябва да се избеси публично по площадите, а главите им да се побият на кол, за назидание. Не искам да гледам такива гадини по улиците. Да се върнат незабавно в страните си - или да се избият, По-хуманно от това, здраве му кажи!
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    Сигурно е разбрал че не са негови
  • 4 9мм

    0 0 Отговор
    От мръсен м....л кво друго да очакваш.