Last news in Fakti

26 Септември, 2016 23:30 1 238 0

Откриха 3 килограма злато на летище в Бангладеш

  • злато-
  • летище-
  • бангладеш

То е било във формата на 10 кюлчета

Служители на митническите служби в Бангладеш откриха три килограма злато на международното летище Хазрат Шаджахал в Дака, съобщи ТАСС.

Митнически служители са получили информация за контрабандисти, които са пристигнали на летището. В резултат на това силите за сигурност са провели мащабна операция. В рамките на акцията са открити 10 златни кюлчета. Те са се намирали в урна в имиграционната зона.

„Смятаме, че контрабандистите просто са се избавили от златото. Най-вероятно те са забелязали дейността на нашите офицери“, заяви началникът на местните служби Мойнул Хан.

Златото се оценява на $ 190 хил.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА