3 Октомври, 2016 23:00 1 391 0

Повдигнаха обвинения за кражбата на 45 000 лв. от виетнамец

  • повдигнаха-
  • обвинения-
  • кражбата-
  • виетнамец

Районна прокуратура-Димитровград привлече като обвиняем Любчо М. за това, че при условията на опасен рецидив, в съучастие като съизвършител с друго лице, е отнел чужди движими вещи без съгласието на собственика и с намерението противозаконно да ги присвои, като кражбата е в големи размери.

До момента е установено, че на 25 септември 2016 г. в Димитровград, на „Неделен пазар“, е била извършена кражба на чанта със сумата от 45 000 лева, собственост на виетнамски гражданин, със статут на постоянно пребиваващ в България. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия са установени две лица, съпричастни към случая – обвиняемият Любчо М. и негов съучастник, който се издирва от полицията.  

На 1 октомври 2016 г. по искане на Районна прокуратура-Димитровград съдът е взел спрямо Любчо М. мярка за неотклонение „задържане под стража“. Той е бил осъждан преди. Продължава събирането на доказателства по делото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА