7 Октомври, 2016 04:45 8 287 1

13-годишна поискала от клоун да убие неин учител

  • клоун-
  • зловещ-
  • арестувана-
  • момиче-
  • убийство-
  • сащ-
  • зловещи клоуни-
  • заплахи

Зловещи клоуни бродят из градовете на САЩ

13-годишна поискала от клоун да убие неин учител - 1

13-годишно момиче от САЩ е било арестувано, след като се свързало с клоун в социалните мрежи и поискало от него да убие учителя ѝ, пише в. "Сън".

През последните седмица из цяла Америка се появиха зловещи клоуни, които не само ужасяват с вида си, но и с поведението си. Откакто тези „създания“, сякаш излязли от най-мрачните детски кошмари, са започнали да бродят по улиците на американските градове, в полицията са били подадено множество сигнали за обири и заплахи за отвличане на деца.

13-годишна поискала от клоун да убие неин учител

Последният инцидент с клоун е станал в град Хемптън, Вирджиния, където 13-годишно момиче е било арестувано по подозрение, че е поръчало убийството на свой учител.

От полицията в града съобщават, че детето се свързало с физическо лице в социалните мрежи, което за профилна снимка било използвало изображение на клоун.

Твърди се, че тийнейджърката поискала от потребителя да убие неин учител в средното училище, съобщава в. Daily Press.

В неделя вечерта полицията получила обаждане за заплахи, прави в социалните мрежи. В последствие служителите на реда арестували момичето, което било обвинено за приканване към убийство и опит за убийство чрез онлайн съобщение.

От полицията незабавно се свързали с учителя, който бил жив и здрав. След зловещата случка, мерките за сигурност в училището са били затегнати, но от полицията заявиха, че няма индикация на допълнителни заплахи.

13-годишна поискала от клоун да убие неин учител

От началото на септември полицията в много градове на САЩ е нащрек за мъже, облечени в страховити клоунски костюми, които заплашват или се опитват да отвличат деца. Най-често в полицията биват подавани сигнали за клоуни, които се опитват да примамят деца в гората или за клоуни, застанали в зловещи пози под улични лампи.

Властите в Южна Каролина са изпратили предупредителни писма на родителите в щата, в които ги молят да бъдат бдителни и да пазят децата си. В Западна Джорджия са докладвани многобройни случаи, в които клоуни се опитват да разговарят с децата. Обект на разследване са и Фейсбук съобщения със заплахи за отвличане на деца от различни училища в област Лагранж. В щата Охайо пък се появи ужасяващо видео, в което въоръжен с нов клоун преследва двама изплашени до смърт бегачи през гориста местност.

13-годишна поискала от клоун да убие неин учител


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 0 Отговор
    Изтрещели американци. Вместо да седна на маса да хапнат, да пийнат, да си поприказват като нормалните хора, те са свикнали да живеят цял живот сами, като скотове и се чудят с какво да си запълват празните глави.