11 Октомври, 2016 21:30 2 742 4

Доживотен затвор за бащата на убитата Ани от Гърция

  • ани-
  • доживотен затвор-
  • бащата-
  • гърция

Неговия приятел Назиф Ахмедов - Николай също получи доживотна присъда

Доживотен затвор за бащата на убитата Ани от Гърция - 1

Доживотни присъди за бащата на малката Ани - Станислав Бакърджиев и неговия приятел Назиф Ахмедов - Николай отсъди гръцкия съд, съобшиха "Български новини".

Съдът обяви за виновни двамата за умишлено престъпление извършено в спокойно психическо състояние и гавра с мъртъв. За виновна бе обявена и майката - Димитрина Борисова, която получи 6 годишна присъда за излагане на опасност живота на малко дете. Майката на Ани, обаче бе обявена за невинна относно акта за лъжесвидетелстване. Според решението на съда в апартамента-кланница не е имало трети човек.

Междувременно, бащата на малката Ани бе признат за виновен и за незаконно използване на оръжие и лъжесвидетелстване. Според информация преди екстрадирането на Николай от България в Гърция е подписано споразумение, според което той би трябвало да излежава присъдата си в България.

Все още не е ясно дали някой от тримата ще обжалва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Емо

    0 0 Отговор
    Ако делото се гледаше в България щяха да им дадат по 5 г. максимум!
  • 3 гостенче

    0 0 Отговор
    Сега призовавам нашите затворници, ако са им останали топки в гащите да не им дадат и 5 месеца живот. Сигурен съм че там лежат крадци и убийци но не от такъв характер. Надявам се този път да си влязат в ролята за добра кауза и да си направят супичка от бащата и Назиф както те са постъпили с малкото детенце.
  • 4 Nevzat

    0 0 Отговор
    Пожелавам им на тези грозни Лешояди много да ги е.... в затвора