Last news in Fakti

18 Октомври, 2016 21:10 1 358 1

Отложиха делото срещу баща, нападнал ученици

  • отложиха-
  • делото-
  • баща-
  • нападнал-
  • ученици
Отложиха делото срещу баща, нападнал ученици - 1

В Плевен отложиха делото срещу Милен Антов - бащата, който нахлу в Музикалното училище през февруари и упражни насилие срещу две непълнолетни деца. Причината е в служебната ангажираност на един от адвокатите. Прокуратурата ще протестира това решение на съда, съобщи говорителят на Окръжна прокуратура  Добринка Матеева, цитирана от БНР.

Инцидентът стана на 16 февруари тази година. Обвиняемият Милен Антов нахлу в музикалното училище в Плевен и удари със стол и юмрук двама съученици на сина си, с които се спречкал преди това. Отправил е и заплахи да не казват на родителите си. Прокурор Росен Кръстев припомни какви са повдигнатите обвинения: 

Лека телесна повреда по хулигански подбуди на две лица, както и заплаха с убийство, също на две лица и техните родители. За първите две престъпления наказанието е до три години лишаване от свобода, а второто е тежко - до 6 години лишаване от свобода. 

Адвокатите на обвиняемия днес поискаха промяна на мярката в по-лека и съдът определи нова - домашен арест за Милен Антов с мотива, че няма опасност да се укрие. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    0 0 Отговор
    Значи за Българските деца данъци и таксички на Мамо и Тато да плащат, да може да даваме на търтеите на обществото още пари....