Last news in Fakti

20 Октомври, 2016 11:56 1 535 0

Разбиха подвижна нарколаборатория

  • разбиха-
  • подвижна-
  • нарколаборатория

Задържани са мъж и жена, образувано е бързо полицейско производство

Разбиха подвижна нарколаборатория - 1
Снимки: МВР

Разбиха подвижна нарколаборатория, съобщиха от МВР.

Вчера, служители на бургаското Четвърто РУ извършили проверка в хотелска стая в минно селище Върли бряг, обитавана от 34-годишен мъж от Камено и 27-годишна жена от Бургас.

В помещението полицаите се натъкнали на подвижна нарколаборатория. Намерени и иззети са 14 000 дражета, влизащи в забранителния списък на прекурсорите за производство на наркотични вещества, и две пакетчета с жълто кристалообразно вещество, чийто точен състав е в процес на изясняване. Открити са също три колби и електронна везна.

Последвало претърсване и на ползван от мъжа и жената лек автомобил „Volkswagen Golf 4“ с чешка регистрация, паркиран пред хотела. От колата служителите на реда иззели две пластмасови туби с вместимост 30 литра, съдържащи безцветна течност с мирис на ацетон.

Мъжът и жената са задържани с полицейска мярка за срок до едно денонощие. По случая е образувано бързо полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА