Last news in Fakti

23 Октомври, 2016 19:22 1 306 0

Акция на МВР на Централна гара

  • полиция-
  • бежанци-
  • акция

Всичките чужденци са от Афганистан и Пакистан

Акция на МВР на Централна гара - 1

Фалшив сигнал стана причина за полицейска акция на Централна акция. Проверени са две дузина мигранти, които са пътували с редовни документи и билети от Видин за София.

Всичките чужденци са от Афганистан и Пакистан. След проверката на полицията те са били освободени, уточниха от МВР.

Към 17.30 часа столични полицаи са извършили повторна проверка на 21 чужди граждани. Чужденците са пътували с влак от Видин за София и всички са представили  документи.

Изяснено е , че предния ден, те заедно с други чужденци, са направили опит да преминат нелегално границата ни през Брегово. Там групата била задържана. При проверката  21 от чужденците са се легитимирали с документи, те били насочени към гарата, от където са си купили билети за връщане в столицата.

По време на проверката не е отцепван районът на Централна гара. Не е имало и засилено полицейско присъствие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА