Last news in Fakti

27 Октомври, 2016 12:01 1 117 0

Осъдиха мъж за развратни действия с две деца

  • развратни-
  • действия-
  • осъдиха-
  • мъж-
  • деца

Той ще трябва да изтърпи наказание от 1 година затвор

Осъдиха мъж за развратни действия с две деца - 1

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Девин е осъден 28-годишен мъж за това, че за времето от 30 ноември 2015 г. до 10 декември 2015 г. в смолянско село, в стая от къща, при условията на продължавано престъпление, е извършил полово сношение и действия на полово удовлетворение с две 13-годишни момчета.

Районен съд-Девин му е наложил наказание за срок от една година лишаване от свобода при първоначален „строг“ режим.

Мъжът се познавал с децата отпреди. През ноември 2015 г. той отишъл да работи във ферма в селото, като дотогава живеел в гр. Септември. Двете малолетни момчета му съобщили, че били избягали от домовете си, нямали намерение да се прибират и тръгнали с него. В смолянското село, тримата се настанили в къща, където мъжът извършвал полови сношения с децата.

Разпитан в хода на досъдебното производство, мъжът се е признал за виновен. Присъдата не е обжалвана пред Окръжен съд-Смолян и е влязла в сила.

Двете момчета се намират при родителите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА