Last news in Fakti

28 Октомври, 2016 14:04 1 409 1

Повдигнаха обвинения на задържаните за обира на пощата в Хасково

  • повдигнаха-
  • обвинения-
  • задържаните-
  • обира-
  • пощата-
  • хасково

Окръжна прокуратура – Хасково привлече като обвиняеми Красен К., на 38 г., Тихомир М., на 39 г., Антон Н., на 41 г., и Кадир М., на 42 г., за това, че в съучастие на 07/08.06.2016 г. в Хасково от сградата на Централна поща – Хасково, са отнели чужди движими вещи, а именно пари в размер на 1 800 000 лева от владението на органите на управление на „Български пощи“ ЕАД - клон Хасково, с намерение противозаконно да ги присвоят, като са употребили за това сила и заплашване и грабежът е в големи размери.

С постановление на наблюдаващия прокурор четиримата обвиняеми са задържани за срок до 72 часа, изтичащи следобед на 29.10.2016 г., до когато ще се прецени спрямо кои от обвиняемите да се внесе искане в Окръжен съд – Хасково за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Хасково се извършват и множество други процесуални действия с оглед документиране на престъпната дейност и с цел установяване евентуална съпричастност към случая и на други лица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виктор

    0 0 Отговор
    Да са живи и здрави с удоволствие да си ги харчат, един път някой да вземе и от държавата, не само тя от нас да краде.