Last news in Fakti

28 Октомври, 2016 19:48 2 706 8

Кьолнският сценарий се повтаря във Фрайбург

  • фрайбург-
  • германия-
  • бежанци-
  • мигранти-
  • жени-
  • нападение-
  • сексуално насилие-
  • сексуално малтретирани

Две жени са били нападнати и сексуално малтретирани от банда мигранти

Кьолнският сценарий се повтаря във Фрайбург - 1
Снимка Архив АП/БТА

В германския град Фрайбург (провинция Баден-Вюртемберг), две млади жени са били нападнати и сексуално малтретирани от група мигранти. За това съобщи днес германският вестник Die Welt.

Група от 17 мъже, описани като мигранти от африкански произход, обкръжили двете жени и започнали да ги опипват по гърдите и гениталиите.

Когато един невинен минувач се опитал да помогне на нападнатите жени, бандата се нахвърлила върху него и го пребила.

За щастие жените успели да избягат и да съобщят в полицията. След инцидента властите са арестували трима мъже от Гамбия на възраст 18, 19 и 20 години. Съобщава се, че молбите за убежище, подадени от двама от тях, наскоро са били отхвърлени.

"Мъжете са докосвали по непристоен начин двете жени по гърдите, задните части и гениталиите. Някои от тях дори са направили опит да целунат жертвите си", заяви говорител на полицията пред вестника.

Тримата задържани са били освободени под гаранция, докато тече разследването.

Тази последна секс атака, случила се в близост до централната жп гара във Фрайбург, напомня на поредицата инциденти, които разтърсиха град Кьолн в дните около предишните новогодишни празници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БХК и ДПС форева

    0 0 Отговор
    Вие какво искате?! Това си е нормална физиологична нужда и не виждам никакво престъпление! Жените сигурно сами са си го търсили ако са били с открити лица и им са се виждали глезенити, това е толкова пошло, че чак нямам думи. Мигрантите просто са решили да откликнат на тяхната провокация и са им обърнали внимание с което да се почувстват желани! Тоя дето е тръгнал да ги защитава не е невинен, а си е търсил боя! Какви са му на него тея жени, че се е намесил?!! Мигрантите нямат домове, коли, работа, образование и вместо да ги съжалявате, че са толкова ощетени сега ще почнете да ги съдите все едно са направили нещо лошо! Възмутен съм че полицията не е задържала жените, а са посегнали на мигрантите, това не е толерантно и по европейски!
  • 2 merkel

    0 0 Отговор
    Kommen sie, kommen sie
  • 3 ДДТ

    0 0 Отговор
    "Някои от тях дори са направили опит да целунат жертвите си."...
    Е, НЕ!!! НЕАМ ДУМИ!!!
    ТО БИВА ИДИОТИ, БИВА АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОЗ!
    ЗНАЧИ ОПИТ ЗА ЦЕЛУВКА ДАЖЕ, А??
    А ТОВА, ЧЕ СА ГИ ДЪРПАЛИ, БЛЪСКАЛИ, УДРЯЛИ Е НА ЗАДЕН ПЛАН, ТЪЙ ЛИ???
  • 4 Kcaniba

    0 0 Отговор
    Вилькомен бежанции!!!!
    И из Соф вече щъкат ха тумби орките!!!
  • 5 изпълком

    0 0 Отговор
    Това си има име в онази култура, казва се тахаруш гамея или само тахаруш, групово изнасилване...
  • 6 шшш

    0 0 Отговор
    Всеки ден говорим за свинете - представители на най " мирната религия" Такива изроди по мнение на Брюксел и с мълчаливо съгласие на нашето правителство трябва да приемем в БГ. Споразумение тихо- мълком било подписано от нашите послушковци. Те щели да решат демографски проблем и заедно с цигани ще се размножават с помощи от нашите данъци.Един вид сами си копаем гроба...Тези ще ни колят и бесят , както го правят ИДИЛ-МИНДИЛ..същите са...
  • 7 шшш

    0 0 Отговор
    Тези жертви ,миналата година посрещаха "горките бежанци" с хляб и сол ,сега газ пикаят ,не могат да се отърват от алахакбаровци...кърлежи са ,свикнали само на алъш - вериш...
  • 8 гост

    0 0 Отговор
    Наскоро нали обявиха, че насилника на 10г.момче от Австрия може да бъде пуснат, понеже съда не бил сигурен, че сексулания акт е извършен без съгласието на жертвата. Или това, че е 10г. момче не е основание за изнасилване, мигранта си е начесал нагона, според съда ако момчето си го е искало, значи не е насилване. Това са деца, жени и др. подложени на насилие- опипване, насилване, изнасилване. Меркел ги покани, да си ги гушка и те да я гушкат. Все повече германци се замислят дали да не мигрират заради условията на живот. Какво като пътя ти е равен, тротоара ти е без дупки и имаш нова кола, като всеки момент може някоя маймуна да насили детето ти, жена ти или да пребие теб на паркинга, на тротоара, или където си пожелае. Те са без документи, без самоличност, без произход и без бъдеще: какво да му вземеш на такъв човек, с какво да го сплашиш, на какъв закон да подлежи? Меркел не отговаря.
    ПС: Кода от картинката: ОГЗ