Last news in Fakti

31 Октомври, 2016 14:36 8 053 4

Убийство от кошмарите: Телата на майка и деца открити във фризера

  • дания-
  • тела-
  • фризер

Издирва се съпруга на загиналата

Полицията в Дания откри телата на сирийска майка и двете й дъщери, скрити във фризер в техния апартамент, съобщи RTE.

Телата са намерени в южния град Абенра. Това става след сигнал на загрижени близки, които не са чували жената от 2 дни. В момента се издирва съпруга на убитата. Убити са 27-годишна жена и нейните дъщери на по 7 и 9 години.

„Полицията нахлу в апартамента и във фризера откри телата на една жена и двете й дъщери. Съпругът на жената и баща на дъщерите не е бил в апартамента. В момента той се издирва“, се казва в изявление на датската полиция.

Сирийското семейство е пристигнало в Дания през 2015 г. Неговите членове са получили бежански статут. През 2015 г. скандинавската страна прие 21 000 бежанци. В момента наплива е значително ограничен това. Това стана, след като през тази година бе възстановен бежанския контрол в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ахааам

    0 1 Отговор
    Кротките, мили, високоинтелигентни, невинни ислямски представители.
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Егати фризера! Как са си го позволили толкова голям? Защо не се казва, каква религия изповядва бащата. Това може да е провокация! Бащата също може да е убит и да му се приписва злодеянието.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 аааааааааааааааааааааааааа

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Полицията нахлу в апартамента и във фризера откри телата на една жена и двете й дъщери"
    Е.а си как пък познаха че е една жена и двете й дъщери, можеше да е една жена и двете съседски деца!