Last news in Fakti

7 Ноември, 2016 14:31 3 204 2

Гръцки престъпни цигански босове се криели в България

  • цигани-
  • гърция-
  • роми-
  • българия
Гръцки престъпни цигански босове се криели в България - 1

Гръцки престъпни цигански босове се криели в България. Това разкриват гръцки медии, описвайки разплитането на аферата с разбита мафиотска структура. Както Факти.бг писа преди дни в ареста бяха задържани част от босовете на циганската престъпност, които не са се засрамили да ограбят дори и една от иконите на съвременната гръцка музика – Ана Виси. Преди седмици те издебнали, когато звездата е на концерт, за да претарашат къщата й, тръгвайки си с цял сейф скъпоценности и бижута на изпълнителката.

Другите жертви на ромски грабежи са били известни лекари, адвокати и журналисти.

При арестите се оказало, че единият от босовете, известен като „Прокурорът“ се е движел с последен модел Ferrari и Porsche. Колите естествено не са били на негово име. Приходите на циганската мафия идвали от трафика на наркотици в Гърция и Балканите, така и обири на банкомати и супермаркети.

Заедно с босовете на циганските фамилии зад решетките се намират близо 35 души.

При обиск на само един от престъпниците са открити половин милион евро, скрити в шахтата на асансьора. Във вилата на друг от бандата са открити 120 килограма сребро и десетки килограми злато.

С ромите е работил и синът на известен гръцки бизнесмен, който търгувал със задигнатото. Вече е установено, че босовете са бягали в България по време на крупни обири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тиквеник

    0 0 Отговор
    В България имат партия ДПС, която ще ги защити!
    А всичко свързано с Прокуратурата ще се уреди, срещу съответната сума.
  • 2 чичо Пенчо

    0 0 Отговор
    Затова пък нашите БАНДЮГИ редовно им гостуват в Гърция, когато тук им стане напечено !! И гърците много добре се правят на "УЛАВИ" и "не знаят" за тяхното пребиваване !!